Пријава за завршна конференција
Почитувани,
Со пополнувањето на оваа пријава, станувате кандидат за учество на завршната конференција на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи", која ќе се одржи на 19-ти декември 2017 (вторник) со почеток од 11:00 часот, во хотелот „Холидеј Ин“, Скопје.
Проектот е финансиран од Европската унија, а имплементиран од Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади заедно со партнерските организации Фондација за Менаџмент и индустриско истражување, Фондација Евро Центар и Здружение на граѓани Милениум.
1. Име и презиме *
Your answer
2. Телефонски број *
Your answer
3. Е-mail адреса *
Your answer
4. Возраст *
Your answer
5. Националност *
Your answer
6. Организација/компанија/претприемач/институција *
Your answer
7. Работен јазик на конференцијата е македонски. Доколку Ви е потребен превод, ве молиме наведете на кој јазик: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service