Kinderavontuur
Bij Restaurant Giardino kan je deze zomer goed je vakantie vieren. Italiaanse sferen, gewoon aan het Reeshofbos. We hebben de eerste drie animatiedata voor je waarop de Animatiemusketiers kinderen (adviesleeftijd 4 tot 8) vermaken terwijl ouders lekker genieten van een high tea (of even boodschappen doen natuurlijk). Geef hieronder je voorkeuren door voor de verschillende data.

Korte omschrijving: Om 13.00 zijn jullie welkom in de tuin van www.restaurantgiardino.nl. Na een welkomstdrankje worden jullie vervolgens opgehaald door een bijzondere figuur. Een ridder? Een Piraat? Een speurneus? Wie zal het zeggen. De kinderen gaan vanaf dat moment een bijzonder avontuur beleven van ongeveer een uur, waarna er een lekker hapje op hen wacht.

De ouders/begeleiders die willen willen blijven, kunnen genieten van een zalige high tea en eventueel een potje jeu des boulen in de tuin. Er is alle ruimte voor de gepaste afstand, we vragen u daarom wel vooraf even te melden als u blijft.

Prijs voor kinderen: € 15,- inclusief avontuur, een pannenkoek of sandwich, 1 bolletje ijs en onbeperkt ranja.
Prijs voor volwassenen: € 12,50 inclusief zoete en hartige Engelse High Tea lekkernijen en sandwiches.

De activiteiten gaan door bij voldoende deelname en wanneer het weer de activiteiten mogelijk maakt. Een paar druppeltjes regen daar hebben we geen problemen mee maar bij code oranje of meer voor de locatie aan de Huibevendreef, nemen we graag het zekere voor het onzekere.

Als u verhinderd bent, dan vragen we u dat uiterlijk 24 uur voor het avontuur te melden, Na 24 uur voor het avontuur afmelden kan, maar dan moet we u wel de inkoop- en voorbereidingskosten (50%) in rekening brengen.
Naam voor de reservering. *
Mailadres voor meer info en bevestiging. *
Telefoonnummer voor het geval dat. *
Wij komen graag op deze dag(en) *
Wij maken graag gebruik van het kidsavontuur arrangement t.w.v. € 15,- (inclusief Ranja, exclusief andere drankjes)
Clear selection
Aantal deelnemende kinderen. *
Leeftijd van de kinderen *
Wij maken graag gebruik van het High Tea arrangement t.w.v. € 12,50 (exclusief drankjes) *
Aantal volwassenen die blijven. *
Eventuele overige opmerkingen (allergieën en dergelijke)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy