Ny medlem - Rikkenstorps andelsjordbruk 2022
I år siktar vi på 38 andelar, då går budgeten ihop om bidragen i snitt hamnar på 7800 kr (andelsjordbruket är inte vinstdrivande och använder solidarisk prissättning). Till detta så är det inräknat att varje medlemskap lägger ca 5h/säsong (praktiskt eller på det sätt man kan) och att vi hjälps åt vid de större arbetstopparna såsom lök- och potatissättning samt slutskörd.
Om du inte gjort det redan så läs igenom informationen på hemsidan, och fråga oss gärna om du undrar över något! Vi ser alla fram emot att välkomna dig som ny medlem! :-)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Bra att veta, delat ansvar - delad skörd
Du får möjlighet att delta i produktionen av färska, lokalt och ekologiskt odlade grönsaker! Du möjliggör ett småskaligt odlande som gynnar mångfalden och ger en levande landsbygd - tillsammans gör vi det ekonomiskt möjligt att producera mat lokalt.
En gemenskap och ett forum för att lära sig mer, ha trevligt tillsammans och följa maten från jord till bord.

Läs informationen du får från oss och gruppen, framförallt utskicken via mejl/sms där det kan stå viktigt information. Hämta, eller be någon annan hämta, dina grönsaker vid varje leverans (senast dagen efter leverans). Kan du inte hämta så meddela de som är ansvariga för respektive utlämningsställe.
Namn *
Namn på övriga som hör till andelen och ex. kommer vara med i facebookgruppen och/eller vill ha mejlutskick (ange då också mejladress).
Adress *
Telefonnummer *
Hur mycket har du möjlighet att betala? *
Vi använder solidarisk prissättning! Rekommenderat pris är 7800 kr, men du kan betala mellan 6300 och 9300 kr beroende på din ekonomiska situation. Tillsammans behöver vi nå budget, vi återkommer med resultatet och om vi behöver få ihop mer, eller om det vart över budget och vad vi då kan göra med överskottet.
Jag vill betala på följande vis: *
Vi skickar ut faktura via mejl
Upphämtningsställen
I Ludvika är det i källaren vid f.d. Byggnadsvårdsbutiken på Gammelgården. I Grängesberg är det i jordkällaren vid Disponentparken.
Jag vill hämta här: *
För samordning och praktiska saker sammanställer vi en medlemslista till alla med namn och kontaktuppgifter. *
Required
Övrigt. Har du några frågor eller funderingar så skriv dom här så hör vi av oss!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy