II JORNADA BLOCKCHAIN: “Casos reals d’èxit d’implementació de la Blockchain en els sectors: financer, educació, transports i alimentació”
El focus inicial de Blockchain es va situar a les criptomonedes i al sector financer, però altres sectors com el de l’educació, l’alimentació, i fins i tot el de logística de transports estan aprofitant el potencial d'aquesta tecnologia. A la taula rodona s’exposaran casos reals d’empreses que ja tenen implementat la Blockchain i s’explicaran les oportunitats i reptes d’aquesta tecnologia.

Es prega la complimentació de les vostres dades en LLETRES MAJÚSCULES **
Se ruega la cumplimentación de sus datos en LETRAS MAYÚSCULAS **
27 de novembre 2019 - Borsa de Barcelona (18:00h - 20:30h)
Cognom 1 / Apellido 1 *
Your answer
Cognom 2 / Apellido 2 *
Your answer
Nom / Nombre *
Your answer
DNI *
Your answer
Email de contacte / Email de contacto *
Your answer
Entitat / Entidad
Your answer
Càrrec / Cargo
Your answer
A través de qui heu rebut la invitació? / A través de quién ha recibido la invitación? *
Accepto que ACCID pugui cedir a l'entitat VOTTUN les meves dades (Nom, cognoms i correu electrònic) única i exclusivament perquè em pugui ser estès el Certificat d'assistència Blockchain gratuït corresponent a la sessió la qual fa referència el formulari d'inscripció / Acepto que ACCID pueda ceder a la entidad VOTTUN mis datos (Nombre, apellidos y correo electrónico) única y exclusivamente para que me pueda ser extendido el Certificado de asistencia Blockchain gratuito correspondiente a la sesión que hace referencia el formulario de inscripción. *
L'informem que d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, utilitzarem les dades consignades en aquest formulari per a tramitar la seva inscripció a l'acte en qüestió. En qualsevol moment podrà exercir els drets que li confereix aquest Reglament, per escrit, en la seu de ACCID. Pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per carta certificada i adjuntant una fotocòpia del DNI, a Gal.la Placídia, 32 planta 4. Edifici Col•legi d’Economistes de Catalunya, 08006 Barcelona o via e-mail a info@accid.org. Vostè garanteix i respon, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència, autenticitat i no excés de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-les actualitzades de manera que correspongui a la seva situació real.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy