Hofsnäs bootcamp 2019
Hofsnäs bootcamp
1 juni 2019
En heldag med träning, föreläsning, god mat och härligt umgänge
Goodiebag med fina presenter från våra samarbetsparters

Program
9.00 Välkomna!
9.15 Outdoor boost- ett fyspass för hela kroppen där vi varvar styrka och kondition, mjölksyra och skratt. Vi jobbar med egen kroppsvikt och tar naturen till hjälp, massa härliga tips att ta med dig hem till sommarens träningspass!
10.30 Mellanmål
11.00 Core och rörlighet- ett pass för alla! Hur många behöver stärka upp sin bål? Hur många behöver träna mer rörlighet, räck upp en hand! Jag tänkte väl det... detta pass har alla nytta av och vi presenterar bålträning och rörlighet på ett sätt som faktiskt gör det roligt- på riktigt!
12.00 Ljuvlig lunchbuffé på vackra Hofsnäs herrgård. Njut av en vällagad, närproducerad måltid med finaste råvaror, på Hofsnäs herrgård är de riktigt duktiga på bra mat!
13.00 Föreläsning- "Sätt bättre mål!" Spelar det roll hur vi sätter mål? Hur ska vi tänka för att formulera mål som känns inspirerande att uppnå? Hur hanterar vi snedsteg på vägen mot målet? Och inte minst, hur gör vi för att fortsätta orka sätta nya och roliga mål hela livet?
14.15 Silly walk 2.0- välkommen till benpassens moder! Här utmanar vi er på roliga, svettiga och brännande övningar för ben och rumpa. Gå härifrån med träningsvärk som varar i minst en vecka... eller gå och gå, kanske bättre att boka en taxi?
15.15 Mellanmål
15.30 Final countdown- terränglöpning, hinderbanekrypning, gräsrullning, vem vet? Dagens sista pass ger dig chans att verkligen bli ett med naturen. Vi ger oss ut bland träden, kravlar i gräset, balanserar på stockar och kanske får vi svalka oss lite i vattnet? Lägg ditt öde i våra händer och låt oss ge dig ett pass du sent glömmer! (oroa er inte, ingen behöver bada... men det är ju kul att göra er lite nervösa innan!)
16.30 Tack för idag!

Kostnad Boka tidigt pris- 1395 kr, inkl lunch, 4 träningspass, föreläsning, 2 mellanmål och goodiebag värde 795 kr. Från 1 maj höjs priset till 1495 kr. Betalning sker med swish inom 10 dagar eller på faktura med 30 dagars betalning, fakturaavgift 29 kr. Anmälan är bindande.

Coacher under helgen är Madde, Samantha och David.
Vi ses!

Email address *
Namn *
Your answer
Personnummer *
Your answer
Storlek på kläder och skor, för goodiebag *
Your answer
Betalning *
Allergier eller önskemål kring mat
Annat vi behöver veta, skador osv.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service