Želimo sodelovati v akciji "Slovenija - mentorska država"
Ključna naloga partnerja pri akciji "Slovenija – mentorska država" je, da podpira in spodbuja mentorsko povezovanje ter prenos znanja in izkušenj med generacijami. Akcija bo potekala od 12. maja do 30. junija 2017.

Vsaka organizacija se lahko odloči, do katere stopnje želi biti vključena v akcijo glede na časovne in kadrovske resurse, ki jih ima na voljo. Sodelujočim organizacijam bomo posredovali vse materiale, ki jih potrebujejo za sodelovanje v akciji. Veseli bomo prav vsakogar!

Z akcijo »Slovenija – mentorska država« želimo čim več mladim omogočiti dostop do mentorjev iz različnih področij (gospodarstvo, šport, podjetništvo, umetnost, kultura, politika …). Namen akcije je spodbujati medgeneracijsko sodelovanje in dvosmerno mentorstvo, povečati zaposljivost mladih, dvigniti ozaveščenost o pomenu mentorskega povezovanja ter spodbujanje vseživljenjskega razvoja kompetenc ter pretok znanja in informacij.

Naziv organizacije *
Your answer
Naslov (ulica in hišna številka) *
Your answer
Poštna številka in pošta *
Your answer
Ime in priimek kontaktne osebe *
Your answer
E-naslov kontaktne osebe *
Your answer
Telefonska številka kontaktne osebe *
Your answer
Pri akciji "Slovenija - mentorska država želimo" *
Izberite stopnjo, do katere želite biti vključeni v akcijo glede na vaše časovne in kadrovske resurse. Na podlagi vaše izbire vam bomo posredovali: 1. priročnike "Slovenija - mentorska država", 2. podrobnejše informacije glede sodelovanja v akciji in 3. vse potrebne materiale za izvedbo. ** Lahko izberete več možnosti! **
Required
V primeru, da ste pri zgornjem vprašanju izbrali odgovor "Organizirati in izvesti delavnico" ali Uvesti Mentorski kotiček, prosim določite še datum oz. okviren termin (ki bi vam ustrezal).
Your answer
Imamo lokacijo, kjer lahko izvajamo izobraževanja in dogodke. *
Imamo možnost in željo, da bi v okviru naših prostorov en del namenili postavitvi "Mentorskega kotička", kjer bi se lahko mentorski pari lahko srečevali. * *
Gre za manjši prostor, kjer bi bila postavljen plakat "Mentorski kotiček" in pa dva stola, kamor se lahko mentor in mentoriranec usedeta.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service