Poziv za volontere - 25. FEP
FEP se ove godine održava 22-25 avgusta, u Bačkoj Palanci. Obezbeđen je smeštaj i ishrana svim volonterima koji nisu iz Bačke Palanke, a prevoz je obezbeđen od Novog Sada i Beograda.

I ove godine nastavljamo onako kako smo to radili poslednjih 25 godina! Srcem, štapom i kanapom! Dođite da nastavimo da zajedno ulepšavamo naš grad!

Poziv je otvoren do 21. jula.

Lični podaci
Ime i prezime: *
Your answer
Odakle dolaziš: *
Your answer
Datum rođenja: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Mail adresa:
Your answer
Zanimanje: *
Your answer
Poznavanje stranih jezika:
Your answer
Lična interesovanja:
Your answer
Volontiranje
Da li si ranije učestvovao/la na FEP-u? *
Zašto želiš da učestvuješ na FEP-u? *
Your answer
Opis volonterskih poslova
Kreativni tim - kreativci crtaju, lepe, farbaju, rade sa bojama, papirima, olovkama, markerima, sve u cilju ulepšavanja prostora kako bi se svi osećali kao kod kuće!

Tehničar - tehničari se bave prenošenjem, postavljanjem, utovarom i istovarom klupa, stolova, tendi i sličnih elemenata. Poslovi nisu teški, sve se radi timski a svašta korisno se može naučiti!

Promo tim - promoteri upoznaju prvo sebe a onda i posetioce sa programom festivala, pričaju o predstavama, radionicama, muzičkom programu. Jedini tim koji ima svoj štand :)

Ispomoć u kuhinji - tim koji pomaže oko spremanja i serviranja hrane; za spremanje hrane je obavezno imati sanitarnu knjižicu, i sasvim sigurno ćete pokupiti po koji savet od iskusnih kuvara raznih vrsta jela :)

Domaćin pozorišta - Ako voliš pozorište, pridruži se ovoj ekipi. Oni su prisutni na svakoj predstavi, prepoznatljivi su po lepim kostimima, a videćete ih okružene velikim brojem dece. Vode računa da predstave prođu u najboljem redu, da glasanje bude regularno i da glumcima obezbede ugodan boravak.

Domaćin radionica - pomaže radioničarima prilikom održavanja radionica i radi ankete sa posetiocima. Svašta kreativno može da se vidi i nauči, a ankete su vrlo značajne za FEP :)

Novinar - zaduženi za praćenje događaja i obaveštavanje ljudi o festivalskim dešavanjima. Ovaj tim radi u pres centru, a takođe će se baviti i socijalnim mrežama, kačenjem fotografija i čuvenim "šerovanjem" objava :)

Redar - redari čuvaju red na koncertima i predstavama. FEP nije poznat po neredima, tako da ovaj posao nije opasan ili nešto slično, tu je radi reda. Bukvalno :)

Koju funkciju bi želeo/la da obavljaš na FEP-u (3 - najviši prioritet, 1 - najmanji prioritet) *
1
2
3
Kreativni tim
Tehničari
Promo tim
Ispomoć u kuhinji
Domaćin pozorišta
Domaćin radionica
Novinari
Redari
Da li bi primio/la vršnjake iz drugih gradova u svoju kuću, za vreme Festivala?
Hvala!
Sva pitanja, nedoumice, ili napomene možeš poslati na office@fep.org.rs, ili napisati dole u vidu komentara:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service