Formular de participare
Seminar MS EXCEL pentru sectorul financiar – nivel mediu
Date pentru eliberarea facturii fiscale, dacă nu se plătește online:
Denumire firmă/Nume
Your answer
CUI/CNP
Your answer
J
Your answer
Adresă completă
Your answer
Telefon
Your answer
Email
Your answer
Website
Your answer
Banca
Your answer
IBAN
Your answer
Reprezentant legal
Your answer
Persoană de contact:
Nume Prenume
Your answer
Funcţie
Your answer
Telefon
Your answer
Email
Your answer
Principalul domeniu de activitate [Cod CAEN, conform certificatului de inmatriculare]:
Your answer
Condiţii de înscriere:
1. Camera de Comerţ şi Industrie a României îşi rezervă dreptul de a schimba sau anula orice parte a programului publicat, urmare a unor situaţii neprevăzute sau care nu pot fi controlate de către aceasta.
2. Anularea evenimentului conduce la restituirea sumei achitate de beneficiar sau păstrarea sumei în contul CCIR pentru un eveniment viitor în baza unei cererii scrise.
3. Camera de Comerţ şi Industrie a României nu îşi asumă obligaţia de a acorda despăgubiri datorate schimbărilor în programele sale, în ceea ce priveşte perioadele, conţinutul, lectorii şi/sau locaţia de desfăşurare. În asemenea situaţii, Camera de Comerţ şi Industrie a României nu este răspunzătoare de eventualele daune provocate participanţilor înscrişi, indiferent de natura lor.
4. În cazul în care beneficiarul nu mai doreşte participarea la eveniment, tariful achitat se returnează în parte, după reţinerea unei sume echivalente cu 30% din valoarea taxei de participare, reprezentând cheltuieli administrative nereturnabile în baza unei cererii scrise.
5. În cazul în care participantul nu se prezintă la eveniment şi nu informează cu cel puţin 24 de ore înainte, tariful de participare nu se returnează.
6. Evenimentul se organizează pentru o grupă minimă de ……… participanţi.

Invitaţia, împreună cu prezentul formular de participare, ţin loc de contract de instruire între părţi.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CCIR - Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms