Δίκτυο open farm - Εκδήλωση ενδιαφέροντος
To δίκτυο open farm (openfarm.gr) φέρνει σε επαφή το κοινό της πόλης με επιλεγμένους παραγωγούς και αγροκτήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, που παράγουν ποιοτικά προϊόντα και παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης & φιλοξενίας. Στα πλαίσια αυτά οργανώνει ομαδικές εκδρομές στα αγροκτήματα καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στην πόλη. Εκτός των μεμονωμένων δραστηριοτήτων, υπάρχει ο ετήσιος θεσμός open farm days (openfarmdays.gr), με ταυτόχρονες δράσεις σε αγροκτήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα το ηλεκτρονικό κατάστημα shop.openfarm.gr δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγείλουν και να δοκιμάσουν εξαιρετικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς και μονάδες μεταποίησης, που παράγουν σε μικρή κλίμακα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες.

Στόχος των δράσεων του δικτύου είναι να ενημερωθούν οι καταναλωτές της πόλης σχετικά με την προέλευση και διαδικασία παραγωγής της τροφής τους και πως μπορούν οι ίδιοι με τις επιλογές τους να προστατεύσουν την υγεία τους και να στηρίξουν τις καλύτερες αγροτικές πρακτικές.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις του open farm. Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν ή να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο λόγο.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Το όνομά σας *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy