Weekend A bit MORE
Beste vrijgezel.

Tof dat je ook getriggerd bent door het datingconcept van A bit MORE.

A bit MORE wil een alternatief bieden voor het passieve en oppervlakkige swipen. Meer bepaald, willen we terugkeren naar de essentie van het daten, naar de nieuwsgierigheid, naar het échte ontmoeten. Daarmee bedoelen we, tijd maken om elkaar te leren kennen, en vooral om ongedwongen plezier te maken zonder te moeten nadenken over selfies en interessante quotes. Op deze manier biedt A bit MORE net dat ietsje meer door gelijkgestemden samen te brengen met het oog op langdurige liefde.

Om dit waar te maken organiseren we een exclusief, gezellig en fun weekend voor heteroseksuele singles. Op basis van een professionele selectie brengen we een grote groep van eensgezinde zielen samen op een onvergetelijk weekend. Op een stijlvolle en amusante manier krijgen jullie de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. We voorzien een weekend met verschillende speeddates, leuke groepsactiviteiten en eten om je vingers bij af te likken. En dit alles onder het motto: “In het ergste geval was het een zalig weekend met nieuwe vrienden en ben je tot het besef gekomen dat je niet de enigste normale single op de aardbol bent. In het beste geval was het een topweekend en heb je de liefde van jouw leven gevonden, ow yeah!”

Omwille van de op voorhand professionele en onderbouwde selectie (gebaseerd op een uitgebreide vragenlijst) van de singles door een psycholoog en socioloog en vrijblijvende begeleiding tijdens het weekend, biedt A bit MORE garantie op goede matches.

Praktisch:
Jullie kunnen zich momenteel registreren en de vragenlijst invullen. In november 2019 communiceren we de nieuwe data voor specifieke leeftijdscategorieën en nieuwe events.
Omdat we zo goed mogelijke ‘matches’ willen garanderen is het niet zeker dat je geselecteerd wordt voor één van de weekends. Dit hangt af van wie en hoeveel mensen zich inschrijven, en de mate waarin bepaalde mensen bij elkaar passen of niet. Wees dus niet ontgoocheld indien je niet geselecteerd wordt, er volgen nog weekends.

Een weekend zal ongeveer uit 60 heteroseksuele deelnemers bestaan (30 vrouwen en 30 mannen). De prijs verschilt naargelang het soort weekend maar wordt tijdig meegedeeld.

Heb je nog vragen of opmerkingen, jullie kunnen ons altijd bereiken op AbitMORE01@gmail.com.

Liefs

Evelien en Sara

We vragen hieronder jouw e-mailadres zodat we je na het invullen van de vragenlijst meer informatie kunnen geven en om je mee te delen of je al dan niet geselecteerd bent voor het weekend.

Voor je begint, delen we graag mee dat (1) je de vragenlijst het best NIET invult op smartphone, (2) dat het invullen een 30-tal minuten in beslag neemt en (3) dat je de vragenlijst niet kunt sluiten en hervatten, eens je begonnen bent. Na het sluiten van de vragenlijst moet je helemaal opnieuw beginnen.

Dit gezegd zijnde, invullen maar!
Email address *
Door het aanvinken van het bolletje hieronder, geef je A bit MORE de toestemming om jouw gegevens te verzamelen en op te slaan. A bit MORE garandeert dat jouw gegevens enkel zullen gebruikt worden met het doel om een goede match te vinden en onder geen geval zullen worden gedeeld met anderen, verspreid of gebruikt worden voor andere doeleinden. Op elk moment kan je vragen om jouw gegevens te verwijderen indien je dit wenst.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service