Teamutveckling i teori och praktik – fyra dagars vidareutbildning för GDQ-certifierade konsulter och chefer
Kursen bygger på innehållet i boken Teamutveckling i teori och praktik (Jacobsson & Åkerlund, 2019) och riktar sig till konsulter och chefer som är certifierade i GDQ (the Group Development Questionnaire) och som vill fördjupa sina kunskaper och färdigheter i att arbeta med teamutveckling. Kursen har utformats av Maria Åkerlund och Christian Jacobsson från GDQ Associates AB tillsammans med Jon Erik Børresen från Alaric AS (GDQ Associates samarbetspartner i Norge) i syfte att erbjuda fördjupad förståelse dels i användandet av GDQ, dels i metoder för interventioner i team.

Kursens omfattning är 4 dagar fördelat på 3 dagar och 1 uppföljande dag. Kursen är upplagd så att teoretiska och praktiska moment varvas med reflektion. Innehållet berör de mest framträdande teamprocesserna (tankar, känslor och beteenden), en fördjupad förståelse för Wheelans IMGD-modell, och de tre viktigaste områdena för intervention; målförtydligande, kommunikationsutveckling och debrief. Praktiska verktyg för teamutveckling kommer att läras ut och ges möjlighet att träna på.

Datum & tider:
3 feb kl 09.00-16.30
4 feb kl 08.30-16.30
5 feb kl 08.30-16.30
samt
16 mars kl 09.00-16.30

Kostnad:
21.000 kr

Plats:
Centrala Stockholm, adress meddelas senare

Sista anmälningsdatum:
31 december 2020

Anmälan är bindande. Kursavgiften faktureras före kursstart.

Du är välkommen att höra av dig om du har ytterligare frågor om kursen.
Kontaktperson: Maria Åkerlund, e-mailadress maria.akerlund@gdqassoc.com

- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -

I samband med denna anmälan ber vi om dina kontaktuppgifter och faktureringsuppgifter i syfte att kunna boka en kursplats åt dig. Uppgifterna vi samlar in används till att kommunicera eventuella förändringar och att fakturera kostnaden för kursen. Efter avslutad kurs och genomförd fakturering raderar vi alla uppgifter vi samlat in via detta Google-formulär, dock inte faktureringsinformationen som kommer att ligga kvar i vårt ekonomisystem Fortnox i redovisningssyfte. Har du några frågor kring detta är du välkommen att kontakta gdq@gdqassoc.com

Email *
Namn *
Företag
Faktureringsadress *
Postadress för bokutskick *
Eventuell fakturareferens (såsom kostnadsställe, personkod eller dylik info som behöver uppges på fakturan för er internfakturerings skull):
Jag godkänner att GDQ Associates lagrar mina kontaktuppgifter. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy