INSCRIPCIÓ CAMPUS MINIS TECNIFICACIÓ TIR SETMANA SANTA-2019
Formulari d'inscripció online obligatòria per als participants al campus Minis Tecnificació Setmana Santa 2019, que es celebrarà a Sant Cugat del Vallès el dijous 18 d'Abril, al ZEM (Rambla del Celler) Pavelló 3.

Aquest campus té una durada d'un sol dia, el dijous 18 d'Abril. Es tracta d'un campus de Tecnificació de tir amb un cost de 20€. Millora la teva tècnica i sigues un/a “shooter” !!

Atenció! aquelles nenes i nens que hagin participat en el campus solidari (de dilluns 15 a dimecres 17 d’abril) i hagin fet una aportació voluntària (que entregarem a Caritas Sant Cugat), el cost serà de només 15€ (25% de descompte).

Inscripció oberta a nenes i nens nascuts entre els anys 2007 i 2010 (3r a 6è de primària)

18 d'Abril de 9:00h a 14:00 (servei d'acollida de 8:00h a 9:00h i de 14:00h a 14:30h)

Pavelló 3 del Centre de Sant Cugat (Rambla Jaume Sabat S/N) - ZEM CENTRE (és el pavelló gran on es juga els dissabtes la lliga de bàsquet escolar)

Amb aquest campus d'una sola jornada treballarem de forma intensa i específica el tir. Al llarg de temporada falten hores per intensificar certs aspectes del joc. Aquest dia serà una bona oportunitat per aprofundir en el tir: posició de les mans, braços, cos, flexió de cames, coordinació tren inferior amb el tren superior, i un llarg etcètera d'aspectes a tenir present i que ajudaran al jugador/a en millorar les seves habilitats en l'execució del llançament.

Ens ho passarem molt bé! :)

PLACES LIMITADES!!

Nom i cognoms jugador-a *
Your answer
Data de naixement del jugador-a *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon de contacte 1 (obligatori) *
Your answer
Telèfon de contacte 2 (opcional)
Your answer
Correu electrònic de contacte (obligatori) *
Your answer
Correu electrònic de contacte 2 (opcional)
Your answer
Club de procedència o Centre escolar *
Your answer
Sol·licitud del servei d’acollida gratuït (clicar una casella) *
Required
Observacions mèdiques jugador-a *
Your answer
Mètode de pagament (És necessari realitzar una transferència bancària amb la quantitat total de 20€ (o 15€, segons el cas) al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 amb el concepte: “Nom_cognom_jugador_Mini_Tecnif. És imprescindible per finalitzar la inscripció l'enviament per correu electrònic del justificant de pagament a info@uesc.cat. *
Fotocòpia o foto de la targeta sanitària (Cal adjuntar-la amb l'enviament per correu electrònic del justificant de pagament a info@uesc.cat) *
Qui vindrà a buscar el jugador a l'acabar l'entrenament diari? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service