Animekritika videóverseny - 2018. nyár
Ahhoz, hogy a versenyen indulhass, először el kell fogadnod "Részvételi szabályzatunkat". Kérlek, alaposan olvasd el, mivel a versenyről minden fontos információt megtalálsz benne.
Részvételi szabályzat
1) A versenyre bárki jelentkezhet nemtől és kortól függetlenül, a lényeg, hogy kizárólag magyar nyelvű pályaműveket várunk. A verseny és a MondoCon szervezői, a verseny zsűri tagjai nem indulhatnak a versenyen.

2) A versenyre maximum 10 perces videót kell elküldeni, amit a versenyző a kiírásban meghatározott téma szerint készít el ("Animék és szuperhősök"). Egy versenyző csak egy videóval nevezhet (közösen is készíthettek videót, de maximum ketten dolgozhattok rajta). Élőszereplős jelenetek forgatásában többen is részt vehettek, de maximum két főt tudunk díjazni a csapatból.

3) A verseny során a jelentkező köteles megadni a teljes polgári nevét, a nicknevét, értesítési email címét (fontos, hogy élő email cím legyen, amit rendszeresen néz!), életkorát, az anime/animék, a manga/mangák, a live-action/live-action-ök címét, amit videójában bemutat, és a videó letöltési linkjét. A videót bármely ismertebb fáljmegosztó egyikére kell feltöltenie a versenyzőnek: Dropbox, Google Drive, Sendspace, WeTransfer, OneDrive, Mega File Uploader és társaik. Youtube linket nem áll módunkban elfogadni!

4) A verseny menete: a jelentkezéseket 2018. július 7-ig, szombat éjfélig lehet elküldeni. A beküldött pályaműveket 2 napon belül bíráljuk el, hogy megfelelt-e szabályzatunknak. A jóváhagyott pályaművekről email értesítést küldünk a jelentkezőknek. A jóváhagyott pályaművek 2018. július 8-án felkerülnek a MondoCon hivatalos YouTube csatornájára a készítő által megjelölt név feltüntetésével.

5) A nyertes kiválasztásának menete: közönségszavazás és zsűri kedvence is lesz. A közönségszavazás 2018. július 8-tól 12. (csütörtök) éjfélig tart. A szavazás YouTube-on történik, a kedvenc videókra adott "like"-okkal.

6) A nyertesek kihirdetése 2018. július 14-én, a 2018-as Nyári MondoConon, az animés kerekasztal programján belül történik. A zsűri kedvencét is ekkor vetítjük le.

7) Nyeremények mind a zsűri és a közönség kedvence számára:

7.1. Zsűri kedvence: páros belépőjegyet nyer a következő MondoConra
7.2. Közönség és zsűri kedvence: 1 éves Mondo Magazin előfizetést kap (6 számot tartalmaz)
7.3. A zsűri kedvencét levetítjük az nyári conon az animés kerekasztalon

8) Kizáráshoz vezető okok: A szervezők fenntartják a jogot, hogy kizárjanak bármilyen videót a versenyről, ami: plágium gyanús, angol nyelvű videók magyarosított verziója, törvénytelen, rágalmazó, meggyalázó, lázító, félelemkeltő, pornográf, szentségtörő, istenkáromló, felháborító, botrányos. Nem felel meg a szabályzat bármely pontjában megfogalmazottaknak. Korhatáros tartalom, ami nem a fiatalkorú nézők lelkületének való (pl. öncélúan erőszakos, véres) tartalmúnak minősül, illetve Magyarország hatályos törvényeit bármilyen módon sérti.

9) A jelentkezéssel párhuzamosan a jelentkező beleegyezik abba, hogy a videója nyilvános megosztásra kerül a MondoCon és a Mondo Magazin bármely online felületén (YouTube, Facebook stb.)

10) A jelentkezés során a jelentkező által megadott adatokat csak a verseny lebonyolításához szükséges lépések során használjuk fel.

11) Bármilyen kérdés esetén, a jelentkező küldhet emailt a garaitimi88@gmail.com-ra. A tárgymezőben "Animekritika videóverseny" szerepeljen. A jelentkező emailjére 48 órán belül válasz érkezik.

12) A verseny szervezői fenntartják a jogot a szabályzat idő közbeni módosítására.

*
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms