Kronotípus és személyiség
Kedves Résztvevő!

Az alábbi, körülbelül 10 percet igénybe vevő kérdőív a személyiség, az alvás és a hangulat összefüggéseit vizsgálja. A kutatást a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Kognitív Tudományi Tanszékén, Simor Péter alváskutató vezeti. A kutatásban való részvétel önkéntes, és a tesztet kitöltők adatait anonim módon kezeljük. Ugyanakkor, amennyiben a jövőben szívesen részt venne további kutatásokban, akkor a végén megadhatja az email címét, hogy munkatársaink tájékoztathassák az újabb lehetőségekről. A több időt igénybe vevő vizsgálatokban való részvételt ajándékutalvánnyal tudjuk majd honorálni.

Az alábbi kérdésekre nincs jó, vagy rossz válasz, kérjük, hogy mindig azt a választ jelölje be, amelyik a leginkább jellemző Önre. Kérjük, hogy a kérdőív kitöltését ne szakítsa meg, ne több részben töltse ki, hanem próbálja meg egy alkalommal rászánni a szükséges időt.

Köszönjük, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére!

Megértettem a fenti tájékoztató szöveget, és szeretném kitölteni a kérdőívet. Tisztában vagyok vele és engedélyezem, hogy megadott adataimat anonim módon, kizárólag kutatási célokra használják fel.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms