Påmeldingsskjema for Kollen Cup 2018
Åskollen FK arrangerer tradisjonen tro Kollen Cup i Mjøndalshallen fredag 5 januar og lørdag 6 januar. Kollen Cup er distriktets største innendørst turnering for seniorlag. Turneringen spilles i et format som er skreddersydd for for underholdende fotball, mange mål og markerer en perfekt inngang for lagenes oppkjøring til en ny sesong. Det spilles gruppespillskamper 7 mot 7 med store mål som avsluttes med sluttspill for å kåre en vinner. Vi legger opp til en fredagsturnering for lag fra lavere divisjoner og en lørdagsturnering for de lagene som er høyest rangert i seriesystemet. Seeding vil foregå basert på lagenes plassering i årets seriesystem.

Påmeldingsavgift pr. lag er 3000kr og må være innbetalt til kontonr 1503 85 48058 for at påmeldingen skal være registrert.

Meld på laget ditt og sørg for at dere kan starte den nye sesongen med et godt sportslig utbytte, litt show og mye moro! Erfaringsmessig blir plassene fort fyllt opp, så vær raske! Vi opererer med påmeldinger etter førstemann til mølla-prinsippet.

Email address
Lagets navn
Your answer
Kontaktperson navn?
Your answer
Kontaktperson mobilnummer:
Your answer
Hvilken divisjon spilte laget i 2017
Foreløpig ligaplassering 2017?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms