Ilmoittautuminen kevään 2019 Elävä Ilmaisu - leirin jonopaikoille
Leiri järjestetään to-ma 18.-22.4.2019 Toukolan leirikeskuksessa, osoitteessa Toukolantie 98, 37800 Akaa.

Ilmoittautumiset otetaan saapumisjärjestyksessä, ja leiri on toistaiseksi täynnä. Voit jonottaa paikkaa varasijalla siltä varalta, että järjestäjät harkintansa mukaan lisäävät leirille otettavien osallistujien määrää, tai tulee peruutuksia.

Mitäpä olisi Elävä ilmaisu -leiri ilman ilmaisullisia pajoja, joten jos haluat tuoda tekemistä yhteiselle leirille, täytäthän myös pajahakemus-lomakkeen mahdollisimman pian! Näin leirin ohjelmaa voidaan alkaa suunnitella. Pajahakemus tässä:
https://goo.gl/forms/2zyiFLqMfO1UeEnf2

Leirin hinta on 65€ sisältäen ruokailun ja majoituksen omin lakanoin. Leiri on yhteisvastuullinen myös ruokien laittamisen ja tiskaamisen sekä loppusiivouksen suhteen. Ota siis rohkeasti jokin ruokavastuu itsellesi jo etukäteen, tai viimeistään leirillä.

Epäselvissä asioissa voit kysellä lisätietoja leirin facebook-tapahtumassa. Lämpimästi tervetuloa leirille!

Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Ikä
Your answer
Erityisruokavalio *
Huomaa, että keliakia ja muu gluteeniton ruokavalio kysytään erikseen. Voit tarvittaessa antaa lisätietoa ruokasuunnittelun tueksi alempana. Voit valita leirille kasvisruokavalion, vaikka tavallisesti söisitkin sekaruokaa. :)
Required
Allergiat
Kerro tässä niin ruoka-aineallergioista kuin mahdollisesta koira-allergiasta (leirille halutaan toisinaan tuoda koiria). Koirien liikkumista on tarvittaessa mahdollista rajoittaa vain osaan leiripaikasta - kerro, onko tämä tapauksessasi tarpeellista.
Your answer
Jos ilmoitit ruoka-aineallergian tai keliakian, kuvaile lyhyesti sen vakavuutta.
Otamme kaikki allergiat huomioon, mutta keittiön kannalta on oleellista tietää, millaiset varotoimet ovat hyvinvointisi kannalta tarpeen.
Your answer
Saunavuorot *
Millaista ohjelmaa / mitä muuta toivot leiriltä?
Your answer
Leirinaikaiset tehtävät
Lähtökohtaisesti leirin käytännön järjestelyt hoidetaan yhdessä leiriläisten kesken. Kerro tässä, jos jostain syystä (lapsen hoito, vamma tai muu syy) tiedät ETTET voi osallistua pieniin leirinaikaisiin tehtäviin kuten tiskaukseen, siivoukseen ja apukäsinä ruuanlaittoon.
Your answer
Keittiön vastuuvuorot
Leirinaikaisten ruokailujen toteuttaminen järjestetään kiertävällä vastuuvuorolla pareittain ja apukäsien kanssa. Suunnittelu ja ostokset hoidetaan keskitetysti. Kerro tässä, jos OLET käytettävissä vastuutehtävään kerran leirin aikana.
Lapsi mukana
Kerro tässä, jos mukanasi leirille tulee lapsi. Erillistä ohjelmaa lapsille ei leirillä ole, ja pajoihin voi osallistua lapsen kanssa vain pajanpitäjän suostumuksella. Vanhempi on vastuussa lapsensa turvallisuudesta kaikissa tilanteissa. Lapset ovat kuitenkin tervetulleita leirille. Oman sängyn ja tai ruoan tarvitsevasta lapsesta tulee maksaa leirimaksu.
Your answer
Koira mukana
Kerro tässä, jos tahdot ottaa koirasi mukaan leirille. Koirat ovat lähtökohtaisesti tervetulleita, erityisesti, jos leiriläisen osallistumismahdollisuudet ovat siitä kiinni. Allergioiden tapauksessa koirien liikkumista voidaan kuitenkin joutua rajoittamaan.
Your answer
Merkittävät sairaudet
Tässä voit halutessasi kertoa merkittävistä sairauksistasi, jotka voivat vaikuttaa hoitoosi jos jotain sattuu. Esimerkkinä vaikkapa epilepsia tai insuliinihoitoinen diabetes, jotka voivat johtaa tajuttomuuteen. Kysymykseen vastaaminen on täysin vapaaehtoista, ja tietoja ei säilytetä.
Your answer
Kyytitarve
Leirille on kätevintä kulkea yhteisillä autokyydeillä. Tähänkin tehtävään tarvitaan yhteistyötä. Onko käytettävissäsi autoa, jolla voisit huolehtia omasta ja parhaassa tapauksessa muutaman muunkin saapumisesta? Tarvitsetko kyytiä? Omatoimista kyytien järjestelyä täällä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dGRSgueUOpH5Rm6hFQRMrYMQZXX1JQif93HZgsy2WRo/edit?usp=sharing
Terveiset
Sana on vapaa!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service