Regisztráció a Csillagvizsgálóba
Egyéni érdeklődők, és családok részére.
Kérjük figyelembe venni, hogy a regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk (maximum 2 munkanapon belül). Ha nem kap visszaigazoló üzenetet, akkor legyen szíves felvenni a kapcsolatot velünk, a 30/9-311-899-es telefonszámon. A Csillagvizsgálóban egyszerre maximum 13 főt tudunk fogadni. Amennyiben ezt a létszámot meghaladja a bemutatóra regisztrálók összlétszáma, akkor a meghirdetett időponttól kezdve, fél órás időközönként a regisztráció időpontjának sorrendjében osztjuk be a látogatás időpontjait. A visszaigazolásban kérjük figyelje, hogy pontosan mely időpontra tudtuk Önöket beosztani! Technikai okok miatt késésre nincs lehetőség, amennyiben késve érkezik, meg kell várnia az következő szabad időpontot.
FIGYELEM!!!! A BEMUTATÓKAT CSAK DERÜLT IDŐBEN TUDJUK MEGTARTANI!!!! Tehát ha teljesen, vagy nagyrészt borult az idő a bemutató előtt 1 órával, akkor kérjük ne jöjjenek el, mert nem tartunk ügyeletet! Amennyiben bizonytalanok az időjárással kapcsolatban, a fent megadott telefonszámon lehetséges érdeklődni.
Mely meghirdetett dátumra szeretne regisztrálni: *
Ezen a felületen csak a honlapunkon meghirdetett időpontokra lehet regisztrálni. Az aktuális hónapban választható időpontokról itt tájékozódhat: http://plani.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=16&Itemid=104
MM
/
DD
/
YYYY
Regisztráló neve: *
Your answer
A regisztrálóval együtt érkező 10 év felettiek létszáma: *
Your answer
A regisztrálóval együtt érkező 10 év alattiak létszáma: *
Your answer
A regisztráló email címe: *
Kérjük létező, valós címet adjon, mert a visszaigazolást csak így tudja megkapni.
Your answer
A regisztráló telefonszáma: *
Your answer
Megjegyzés, egyéni kérés:
Your answer
A látogatás feltételeinek elfogadása *
A Csillagvizsgáló látogatása ingyenes, de nem vállalunk semmilyen felelősséget az esetleges program elmaradásából fakadó károkért! Az intézményt mindenki csak a saját felelősségére látogathatja. A Csillagvizsgáló nem akadálymentes! A legfelső emeletre, illetve a kupolába csak lépcsőn lehetséges felmenni. A kupola lépcsője viszonylag meredek, tériszonnyal rendelkezők és mozgássérültek számára nem ajánlott a látogatás. A kupola csapóajtaját le kell csuknunk a bemutató megkezdése előtt, ezt vegyék figyelembe a zárt helyektől, bezártságtól félő látogatók. A bemutatás ideje alatt lemenni a kupolából csak rendkívül indokolt esetben lehetséges. Kérjük pontosan érkezzenek, mert a késve érkezők a bemutatóra már nem tudnak felmenni (a csapóajtó zárva van a bemutató ideje alatt), ilyenkor érdemes kopogni, illetve megvárni a bemutató végét (max. 45 perc).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy