Formular participanți SWOTify Yourself
Update 27.09.2021:
Având în vedere informațiile oficiale precum și măsurile de precauție din ultimele zile, luate împotriva răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, a numărul de infectări ce se află în creștere și a grijei pe care o manifestăm pentru siguranța și sănătatea tinerilor, anunțăm anularea proiectului Swotify Yourself ce urma a fi desfășurat în perioada următoare.

Măsura anulării este luată, pentru a evita pericolul răspândirii coronavirusului și pentru asigurarea desfășurării activităților cu participanți, în condiții de siguranță sanitară în viitor.

Sperăm ca această situație imprevizibilă să se amelioreze astfel încât să ne putem relua activitățile în siguranță! Mulțumim pentru înțelegere!

Hai să scriem împreună, un nou capitol, poate chiar întreaga poveste a evenimentelor adresate tinerilor din București. Ideile tale sunt foarte importante și vor sta la baza viitoarelor proiecte. La acest eveniment, vei participa alături de alți 99 de tineri activi și energici. Activitățile vor fi de tip Cafenea Publică și Open Space Technology și vor avea loc la Casa de Cultură a Studenților din București .

Așadar dacă vrei să te implici și tu în ceea ce se poate numi viitorul activităților de tineret, ai ajuns la locul potrivit.
Formularul următor este parte a procesului de selecție a participanților pentru întâlnirile consultative care se vor desfășura.

Deadline completare formular: 26 octombrie 2021, ora 23:59.
Agenda unei zilei de eveniment (vezi mai jos zilele stabilite):
- 10:00 - Sosirea participanților
- 10:00-10:30 - Prezentare organizatori și Obiective întâlnire
- 10:30-12:30 - Atelier de tip Open Space/Cafenea Publică
- 12:30-13:00 - Coffee break
- 13:00-13:30 - Înscriere voluntari pentru proiecte viitoare (dacă sunt doritori)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Pentru mai multe informații privind evenimentul accesează link-ul de mai jos:
Dacă putem să te mai ajutăm cu ceva, te încurajăm să ne contactezi la adresa de email: dstmb@mts.ro
DATE DESPRE PARTICIPANT
În continuare, haide să facem cunoștință...
Care este numele tau complet? *
La data de 28.10.2021, vârsta ta se încadrează în intervalul 18-35 ani? *
Required
Localitatea de domiciliu: *
Județul de domiciliu: *
CNP *
Adresa de e-mail la care îți putem trimite informații referitoare la proiect: *
Numărul de telefon la care te putem contacta: *
Cu ce te ocupi în momentul de față? *
Care este evenimentul la care vrei să te înscrii? *
Vei primi din partea noastră tricou pentru a-l purta în timpul evenimentului. Ce mărime porți la tricou? *
Data Acordului *
MM
/
DD
/
YYYY
DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
1.Sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate și utilizate de către DSTMB pentru participarea mea la proiectul Swotify Yourself și decontarea cheltuielilor aferente.
2. Că sunt de acord sa fiu contactat prin email sau telefon de către organizatorii proiectului, doar în situații strict legate de proiectul Swotify Yourself.
3. Că sunt de acord să fiu fotografiat în timpul proiectului și ca aceste materiale să fie utilizate pentru decontarea proiectului, fără a afecta însă imaginea mea personală sau instituțională (cu excepția cazurilor justificate în care voi solicita expres să nu apar în aceste materiale).
4. Că am fost informat despre drepturile pe care le am în calitate de persoană vizată de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le deţin - dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul la portabilitate a datelor, dreptul la opoziție, dreptul la rectificare, dreptul la ștergere a datelor, dreptul la restricționare a prelucrării, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, dreptul de a retrage consimțământul.
Mi s-a adus la cunoştinţă despre faptul că refuzul meu de a furniza datele cu caracter personal necesare şi solicitate de către DSTMB pentru decontarea proiectului Swotify Yourself la Ministerul Tineretului și Sportului / DSTMB, determină imposibilitatea stabilirii raporturilor juridice specifice.
Dacă datele cu caracter personal furnizate sunt incorecte sau vor suferi modificări (schimbare domiciliu, statut civil, etc.) mă oblig să informez în scris, în timp util.
Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare.
Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către DSTMB. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată prin e-mail, la adresa:dstmb@mts.ro.
Datele personale colectate direct în vedere desfășurării proiectului vor fi păstrate pentru verificări atât timp cât prevede legislația în vigoare cu privire la decontarea proiectelor de tineret DSTMB.
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv). În cazul în care consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile de mai sus.
Am luat la cunoștință și sunt de acord cu cele expuse mai sus. Prin transmiterea formularului îmi exprim acordul si sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate și utilizate de către DSTMB pentru participarea mea la proiectul SWOTify Yourself. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy