Staffi-lehden lukijakysely 2020
Staffi-lehti on Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se postitetaan kaikille jäsenille ja julkaistaan verkossa yhdistyksen sivujen jäsenosiossa. Lehteä tehdään jäsenille ja sen painaminen on yksi yhdistyksen suurimmissa kuluista - siksi haluamme kuulla, mitä mieltä jäsenet ovat lehdestä ja miten sitä voitaisiin kehittää entistä paremmaksi.

Kiitos jos ehdit käyttää muutaman minuutin aikaasi ja vastata kyselyyn. Kaikki palaute ja kehitysideat ovat meille tärkeitä! Kysely on auki 31.10. asti.

Muistathan myös, että lehteen voit ehdottaa omia artikkeleitasi. Samoin lehden toimituskunta kaipaa aina lisää aktiivisia tekijiöitä. Lisätietoja saat päätoimittajalta Riitta Partalalta; paatoimittaja@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi, p. 0400 225 234.
Taustatiedot vastaajasta
Kyselyyn vastataan nimettömänä, mutta kysymme muutamia taustatietoja vastaajista. Vastauksia ei näiden perusteella ole mahdollista yhdistää yksittäiseen henkilöön.
Kuinka kauan olet ollut yhdistyksen jäsen? *
Kysely on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille mutta voi halutessasi vastata, jos olet aiemmin ollut jäsen ja lehti on sinulle tuttu.
Kuinka kauan olet omistanut staffin tai amstaffin? *
Oletko kasvattaja? *
Harrastatko koirasi kanssa jotain lajia säännöllisesti?
Kuinka säännöllisesti luet Staffi-lehteä? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy