KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KÉRELEM – 2020/ 2021. Szegedi Városi Kollégium
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 26-28.
Telefon: 62/547-154, E-mail:titkarsag@szegedivarosikollegium.hu
Honlap címe: http://www.szegedivarosikollegium.hu

Kérjük, hogy adja meg értesítési E-mail címét, és amennyiben kéri, értesítést küldünk a kérelem beérkezéséről, valamint másolatot a beadott Kollégiumi elhelyezési kérelméről.
Email *
TÁJÉKOZTATÁS
Intézményünk a Kollégiumi felvételi eljárás ideje alatt, a beköltözést követő második hét végéig a jelen Kollégiumi felvételi kérelemben feltüntetett adatok kezelése során az adatok tárolásának és rendelkezésre állásának biztosítása érdekében, tárhely szolgáltatás céljából a Google LLC, mint adatfeldolgozó ingyenes tárhely szolgáltatását veszi igénybe. Jelen Kollégiumi elhelyezési kérelem kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a kérelemben közölt adatokat az intézmény a Google LLC, mint adatfeldolgozó és ingyenes tárhely szolgáltató igénybevételével kezelje és tárolja.

Amennyiben ehhez nem járul hozzá, úgy Honlapunkról a Letölthető dokumentumok között megtalálja a Kollégiumi felvételi kérelem 2020-2021 c. űrlapot, melyet ez esetben nyomtatás majd kitöltés után postai úton juttathat el címünkre, vagy beszkennelve elküldheti E-mail címünkre.
HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT *
Igen
Jelen Kollégiumi elhelyezési kérelem kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a kérelemben közölt személyes adataimat az intézmény a Kollégiumi felvételi eljárás ideje alatt, a beköltözést követő második hét végéig az adatok tárolásának és rendelkezésre állásának biztosítása érdekében a Google LLC, mint adatfeldolgozó és ingyenes tárhely szolgáltató igénybevételével kezelje és tárolja.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy