Kërkesë për shfrytëzim të hapësirave dhe të pajisjeve
(Drejtuar Departamentit të Operacioneve)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vendi dhe data e parashtrimit të kërkesës: *
Personi kontaktues *
Numri i telefonit *
E-mail *
Emri i organizatës *
Numri i regjistrimit *
Numri fiskal *
Adresa e organizatës *
Emri i plotë i aktivitetit *
Cilat nga hapësirat e mëposhtme mund t’i shërbejnë aktivitetit tuaj?(*Ju lutemi klikoni në katror për të bërë përzgjedhjen tuaj) *
Required
Në cilat data do të zhvillohet aktiviteti, sa do të zgjasë dhe në çfarë orari? *
Ju lutem selektoni nga opcionet e mëposhtme  formatin e aktivitetit tuaj: *
Required
Hapësira fizike do të rregullohet sipas formatit të aktivitetit tuaj: *
Required
Ju lutem specifikoni numrin e panelistëve (folësve) në aktivitetin tuaj të planifikuar:(* Iu lutem specifikoni numrin e panelistëve. Në rastet kur nuk ka, shënoni me” 0”) *
Ju lutem specifikoni numrin e të ftuarve në aktivitetin e planifikuar: *
Pjesëmarrësit në aktivitetin tuaj do të shërbehen me: *
Required
Pas përfundimit të aktivitetit, a keni paraparë ndonjë organizim kokteji si pjesë e aktivitetit tuaj? *
Nëse po, si do të organizohet kokteji? *
Required
Ju lutem specifikoni se cilat pajisje janë të domosdoshme për zhvillimin e aktivitetit tuaj të planifikuar: *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lumbardhi Foundation. Report Abuse