Alfaconin tulevaisuus
Suomen roolipeliseuran tavoite on järjestää Alfacon jatkossa vuosittaisena tapahtumana, jonka tarkoitus on tarjota pöytäroolipeliskenelle yhteinen kohtaamispaikka oman harrastuksen pohdintaa ja kehittämistä varten. Koska tavoite on lavea, kunkin tapahtuman pääjärjestäjillä tulee olemaan paljon vapauksia siinä, miten tätä tarkoitusta toteutetaan. Tämän kyselyn kautta voit antaa oman äänesi kuulua Alfaconin kehittämisessä!
Olen osallistunut...
Kerro miten onnistuimme eri osa-alueilla
Täysin eri mieltä
Jokseenkin eri mieltä
Ei samaa eikä eri mieltä
Jokseenkin samaa mieltä
Täysin samaa mieltä
Käytännön järjestelyt toimivat hyvin
Työpajaohjelmasta oli minulle hyötyä
Työpajat olivat hyvin toteutettuja
Sain tarpeeksi tietoa tapahtumasta etukäteen
Tapahtuman verkkosivut olivat selkeät
Tapahtuman sosiaalinen ilmapiiri teki osallistumisen helpoksi
Minkälaista ohjelmaa haluat nähdä Alfaconissa?
Ensimmäisessä Alfaconissa vuonna 2016 ohjelma oli luentopainotteista ja vuosina 2018 ja 2019 ohjelmanpitäjiä oli pyydetty viilaamaan esityksistään työpajoja ja osallistamaan yleisöä keskusteluun. Lounge-keskustelutila on ollut molempina vuosina suunnilleen samalla konseptilla. Kummassakaan tapahtumassa pelaamiselle ei ole järjestetty erityistä ohjelma-aikaa vaan painotus on ollut harrastuksesta puhumisessa. Millaista ohjelmaa itse kaipaisit ja mitä olisi hyvä kehittää?
Your answer
Kenelle Alfacon tulisi suunnata?
Ensimmäistä Alfaconia mainostettiin skeneaktiivien conina. Vuonna 2018 termiä "skeneaktiivi" avattiin tiedotuksessa laajemmin ja kohderyhmä pysyi samana myös 2019. Vaikka ohjelmassa on paljon esimerkiksi kenelle tahansa pelinjohtajalle hyödyllistä asiaa, tähän asti coni on keskittynyt nimenomaan skeneaktiivien palvelemiseen. Minkälaista porukkaa toivoisit tulevaisuuden Alfaconeihin saatavan mukaan? Puuttuiko conista joku osa skeneä, jonka kannattaisi sinne tulla? Voit kurkata Alfaconin skeneaktiivi-määritelmän täältä: http://alfacon.fi/skene/
Your answer
Muita kommentteja, risuja ja ruusuja tulevien järjestäjien avuksi:
Onko sinulla esimerkiksi kommenttia conin hinnan suhteesta palveluiden tasoon, Otavan Opistosta tapahtumapaikkana, tiedotuksesta jne.? Sujuiko jokin erityisen hyvin ja onko conissa jotain, mitä ei missään nimessä kannata lähteä muuttamaan?
Your answer
Alfacon 2019 osallistujille: Jäikö jokin ohjelmanumero positiivisena mieleen? Mikä siinä oli hyvää?
Muista kertoa ohjelmanpitäjän tai ohjelman nimi, jotta voimme välittää kehusi ohjelmanjärjestäjille ja saada heidät intoutumaan mukaan jatkossakin! Voit kehua useampaa kuin yhtä ohjelmaa, johon osallistuit. Vastauksesi paitsi lämmittää ohjelmanjärkkääjän mieltä, myös ohjaa tulevaisuuden Alfaconien ohjelmahakua. Voit tarkistaa ohjelmanumerojen nimet ja pitäjät täältä: http://alfacon.fi/ohjelma/
Your answer
Älä jää ideoidesi kanssa yksin!
Jos haluat jatkaa keskustelua tai kiinnostuit jostakin conissa mainostetusta projektista, olet lämpimästi tervetullut liittymään SRSn Discord-serverille! Discord on SRSn useimpien projektien pääviestintäkanava ja siellä voi kerätä yhteistyökumppaneita ja sparrata myös omia projekteja eteenpäin.
Discord-liittymislinkki: https://discord.gg/xjWhp4E (Jos käytät jo Discord-appia, tarvitset vain koodin xjWhp4E)

Lisätietoa Suomen roolipeliseuran toiminnasta löytyy myös verkkosivuilta:
http://www.suomenroolipeliseura.fi

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service