Vakantie activiteiten
In de vakantie kunt u zelf een datum en tijd voor een activiteit plannen, mits er nog niets op dat dagdeel ingepland staat. je kunt in de ochtend (9:30-12:00) of middag (14:00-16:30) komen. per dagdeel worden er maximaal 2 verschillende activiteiten aangeboden. Activiteiten gaan altijd door, ongeacht het aantal aanmeldingen.

Is je kind jonger dan de geschikte aangegeven leeftijd? Maar wil hij/zij het toch graag maken? Dan kan hij of zij het samen met een volwassene komen maken. Geef dit even aan bij de opmerkingen. Alleen de kosten voor het kind worden in rekening gebracht/volwassene en kind werken samen aan 1 project.

De activiteiten duren allemaal 2,5 uur. de kosten komen op 13,00 pp. Uitzondering volwassene en kind workshop - strandtassen. Vooraf betalen d.m.v. een tikkie.

Doe je gezellig mee? Dan maken we er samen een mooie vakantie van!

Al ingeplande dagdelen zijn te zien op de sociale media en in mijn agenda bij "contact" op mijn website www.defleurigecreatie.nl
Wat zou je graag willen komen maken (max. 2 verschillende onderwerpen per dagdeel)? *
Geef per activiteit (max. 2) hoeveel kinderen er komen. *
Wat zijn de voornamen van de kinderen *
Voor welke datum wil je dit plannen (maand, dag, jaar)? *
MM
/
DD
/
YYYY
Hoeveel uur komen de kinderen knutselen/spelen? *
Required
Voor welke tijd wil je dit inplannen (alleen knutselen 9:30-12:00 of 14:00-16:30)? *
De activiteit staat pas vast na betaling van een vooraf gestuurd tikkie. Naar welk 06 nummer (ook nodig voor "noodnummer") stuur ik deze? *
Heeft u verder nog vragen of opmerkingen?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy