«Εκπαίδευση που εστιάζει στον ήχο»: Προτάσεις και πρακτικές για Σχολικές Δραστηριότητες και Προγράμματα» - Επιμόρφωση Εισαγωγής
Καλωσορίσατε στη διαδικτυακή επιμόρφωση ««Εκπαίδευση που εστιάζει στον ήχο»: Προτάσεις και πρακτικές για Σχολικές Δραστηριότητες και Προγράμματα» - Επιμόρφωση Εισαγωγής». Ακολουθεί το πρώτο μέρος «Επιμόρφωση Εισαγωγής».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΕΟ: Έχετε τη δυνατότητα "επεξεργασίας μετά την υποβολή" αν συνδεθείτε με λογαρισμό gmail. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να "περάσετε γρήγορα" μερικά μέρη στην αρχή και να επανέλθετε άλλη στιγμή δηλαδή
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ. Όμως κάθε φορά θα πρέπει να φτάνετε στο τέλος (υποβολή φόρμας).

ΠΛΑΙΣΙΟ. Η Επιμόρφωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκπαίδευση που εστιάζει στον Ήχο» του Εργαστηρίου Βιωματικής Εκπαίδευσης και προορίζεται να είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη του Εθνικού Επιστημονικού Δικτύου Εκπαίδευσης. Η παρούσα έκδοση είναι η πρώτη, είναι πιλοτική και έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα εξειδίκευσης αλλά και ερευνητικό χαρακτήρα.

ΟΔΗΓΙΕΣ. Ακολουθούν 48 διαφάνειες, οι οποίες χρειάζονται ως ελάχιστο μέσο χρόνο ένα περίπου λεπτό έκαστη, συνεπώς ο αναμενόμενος χρόνος συμπεριλαμβανομένων και των εισαγωγικών στοιχείων υπερβαίνει σε κάθε περίπτωση τη μία ώρα και μπορεί να είναι και διπλάσιος, ή τριπλάσιος. Επειδή η φόρμα δεν αποθηκεύεται μέχρι να ολοκληρωθεί και να υποβληθεί, συστήνεται να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος όπου ο υπολογιστής θα παραμείνει συνδεδεμένος στη σελίδα, ώστε σε περίπτωση διαλείμματος να μπορείτε να συνεχίσετε μέχρι να ολοκληρώσετε.
Μετά την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης εισαγωγής θα λάβετε στο email που θα έχετε δηλώσει το επιμορφωτικό υλικό για τη συμμετοχή σας στο δεύτερο μέρος στο οποίο θα έχετε πρόσβαση και πάλι από τον ιστότοπο σχολικών δραστηριοτήτων (http://activities.mysch.gr ) ή τον ιστότοπο του Δικτύου (http://sound.sch.gr) ή τον ιστότοπο του Εργαστηρίου (http://literacy.sch.gr) – η επιμόρφωση ανακοινώνεται και στους τρεις αυτούς ιστότοπους καθώς απευθύνεται σε πολλούς/ες ενδιαφερόμενους/ες κοινό (μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Π.Ε.) και Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ), συνεργάτες του Εργαστηρίου Βιωματικής Εκπαίδευσης Ε.Β.Ε. και μέλη του Εθνικού Επιστημονικού Δικτύου Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Δ.Ε.) "Ήχος: Περιβάλλον, Άνθρωπος, Πολιτισμός".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή στην Επιμόρφωση. Μια επιμόρφωση ωφελεί πρωτίστως τον/την επιμόρφούμενο/η, που αποκτά νέες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες. Ωστόσο με τη συμμετοχή σας στην παρούσα ερευνητική επιμόρφωση εξειδίκευσης, συμβάλλετε σε μια ερευνητική προσπάθεια σε εξέλιξη. Γι’ αυτό και οι ευχαριστίες για τη συμμετοχή σας είναι θερμότατες. Σε περίπτωση που κρίνετε ότι μπορείτε να συμβάλλετε και με κάποιον άλλο τρόπο στην «Εκπαίδευση που εστιάζει στον Ήχο», ή έχετε κάποια σχετική ιδέα, πρόταση, παρατήρηση, διόρθωση κ.λπ. παρακαλείσθε θερμότατα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στη σχετική διαφάνεια, ή σε όποιον ιστότοπο επιθυμείτε.

Καλή, εύρυθμη και εύηχη επιμόρφωση!

Διαφάνεια 1/48 (1 από 48)
Ταυτότητα Επιμορφούμενης/ου
Επώνυμο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
(Μόνο για εκπαιδευτικούς ΔΠΕ-ΔΔΕ) Σχολική Μονάδα
Your answer
(Μόνο για εκπαιδευτικούς ΔΠΕ-ΔΔΕ) Διεύθυνση Εκπαιδευσης
Your answer
(Αν δεν πρόκειται για εκπαιδευτικό ΔΠΕ - ΔΔΕ) Επιστημονικός Φορέας ή Θεσμός
Your answer
(Αν δεν πρόκειται για εκπαιδευτικό ΔΠΕ - ΔΔΕ) Υπουργείο στο οποίο ανήκει ή από το οποίο εποπτεύεται ο Επιστημονικός φορέας - Θεσμός
Your answer
Ημερομηνία αποστολής email εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής - για ήδη μέλη του Ε.Ε.Δ.Ε. "Ήχος: Περιβάλλον Άνθρωπος Πολιτισμός"
MM
/
DD
/
YYYY
Δεν συμμετέχω αλλά επιθυμώ, στο Ε.Ε.Δ.Ε. "Ήχος: Περιβάλλον, Άνθρωπος, Πολιτισμός" (Αν χρειάζεται θα πρέπει να στείλετε και το σχετικό έγγραφο. Δείτε στο http://sound.sch.gr)
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο δίκτυο, αν ΔΕΝ είστε εκπαιδευτικός ΔΠΕ ή ΔΔΕ υποβάλετε ένα σύντομο σχετικό βιογραφικό (ως 300 λέξεις)
Your answer
Email Επικοινωνίας *
Your answer
Σταθερό Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Your answer
Κινητό Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Your answer
Προσωπικός ιστότοπος (αν υπάρχει)
Your answer
Σπουδές (BA, MA, MSc, MEd, PhD, PostDoc κ.λπ.) με τίτλο πτυχίου, Τμήμα Αποφοίτησης (αν είστε τελειόφοιτος/η σημειώστε το), Ακαδημαϊκό Ίδρυμα. *
Your answer
Έχω λάβει γνώση ότι η παρούσα επιμόρφωση υλοποιείται διαδικτυακά σε δύο φάσεις, η πρώτη εκ των οποίων είναι η παρούσα, και ότι με την επιτυχή ολοκλήρωσή της θα λάβω ηλεκτρονική (pdf) "Βεβαίωση Επιμόρφωσης Εξειδίκευσης". Σε κάθε περίπτωση οι απαντήσεις που θα δώσω είναι για ερωτήσεις ερευνητικού χαρακτήρα, παραμένουν ανώνυμες και δεν αξιολογούνται (θεωρούνται όλες επιτυχείς από τη στιγμή που θα υποβληθούν και θα ανταποκρίνονται στο ερώτημα). *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms