«Εκπαίδευση που εστιάζει στον ήχο»: Προτάσεις και πρακτικές για Σχολικές Δραστηριότητες και Προγράμματα» - Εισαγωγική Επιμόρφωση Εξειδίκευσης
>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στην συμπλήρωση της φόρμας <<<<<

Καλωσορίσατε στη διαδικτυακή επιμόρφωση «'Εκπαίδευση που εστιάζει στον ήχο': Προτάσεις και πρακτικές για Σχολικές Δραστηριότητες και Προγράμματα» .

ΠΛΑΙΣΙΟ. Η Επιμόρφωση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Εκπαίδευση που εστιάζει στον Ήχο» και «Διάφανες Σημαίες» του Εργαστηρίου Βιωματικής Εκπαίδευσης της Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας και μετά την πιλοτική εφαρμογή της στη Μεσσηνία, το 2017-2018 είναι πλέον διαθέσιμη σε εθνικό επίπεδο, σε πρώτη φάση ως τον Οκτώβριο του 2018. Η παρούσα έκδοση είναι η δεύτερη, είναι πιλοτική σε εθνικό επίπεδο και έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα εξειδίκευσης αλλά και ερευνητικό χαρακτήρα. Στόχος είναι να υπάρχει πάντα διαδικτυακά διαθέσιμη ως μια εισαγωγική επιμόρφωση σε θέματα ήχου στην εκπαίδευση.

ΟΔΗΓΙΕΣ. Ακολουθούν εισαγωγικές ερωτήσεις και 48 διαφάνειες, οι οποίες χρειάζονται κατά μέσο όρο χρόνο δύο λεπτά περίπου έκαστη, συνεπώς ο αναμενόμενος χρόνος παρακολούθησης και διάδρασης με τη φόρμα εκτιμάται στις δύο ώρες. Ανάλογα τη χρήση όμως μπορεί να μεταβληθεί.

Αν θέλετε να είστε "προετοιμασμένοι" και να λάβετε γνώση του περιεχομένου της επιμόρφωσης πριν ξεκινήσετε μπορείτε να δείτε το εγχειρίδιο "Εκπαίδευση που εστιάζει στον Ήχο" σε μορφή ebook (pdf) στην αρχική σελίδα απ' όπου ξεκινήσατε (http://sound.sch.gr). ΤΟ εγχειρίδιο δεν περιέχει τις ερωτήσεις που θα σας γίνουν στην επιμόρφωση.

Σε περίπτωση που εκτυπώσετε το εγχειρίδιο της επιμόρφωσης μπορείτε να προγραμματίσετε τον εκτυπωτή σας να κάνει χρήση μόνο του μαύρου μελανιού, καθώς το εγχειρίδιο περιέχει και χρώμα. To ebook είναι προγραμματισμένο για εκτύπωση σε χαρτί A5. Σε περίπτωση που θέλετε άλλο μέγεθος (π.χ. . A4) θα πρέπει να προγραμματίσετε σχετικά τον εκτυπωτή σας για "προσαρμογή στο μέγεθος της σελίδας".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - - - - - - -

Επειδή η φόρμα δεν αποθηκεύεται μέχρι να ολοκληρωθεί και να υποβληθεί, συστήνεται να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος όπου ο υπολογιστής θα παραμείνει συνδεδεμένος στη σελίδα, ώστε σε περίπτωση διαλείμματος να μπορείτε να συνεχίσετε μέχρι να ολοκληρώσετε.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Μετά την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης αυτής δικαιούστε να συμμετέχετε στη δεύτερη φάση και να λάβετε ταχυδρομικά σε ταχυδρομική διεύθυνση που θα σας ζητηθεί το εγχειρίδιο της επόμενης επιμόρφωσης, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί με εθνική πρόσκληση, όπως αυτή που έχετε ήδη λάβει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή στην Επιμόρφωση. Μια επιμόρφωση ωφελεί πρωτίστως τον/την επιμόρφούμενο/η, που αποκτά νέες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες. Ωστόσο με τη συμμετοχή σας στην παρούσα ερευνητική επιμόρφωση εξειδίκευσης, συμβάλλετε σε μια ερευνητική προσπάθεια σε εξέλιξη. Γι’ αυτό και οι ευχαριστίες για τη συμμετοχή σας είναι θερμότατες. Σε περίπτωση που κρίνετε ότι μπορείτε να συμβάλλετε και με κάποιον άλλο τρόπο στην «Εκπαίδευση που εστιάζει στον Ήχο», τις "Διάφανες Σημαίες" ή έχετε κάποια σχετική ιδέα, πρόταση, παρατήρηση, διόρθωση κ.λπ. παρακαλείσθε θερμότατα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sound@sch.gr, ή στο τηλέφωνο 6932153845 (συντονιστής συντονιστικής ομάδας (επιτροπής) δικτύου).

Καλή, εύρυθμη και εύηχη επιμόρφωση!

>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στην συμπλήρωση της φόρμας <<<<<

Διαφάνεια 1/48 (1 από 48)
Ταυτότητα Επιμορφούμενης/ου
Επώνυμο (μικρά γράμματα, όχι κεφαλαία) *
Your answer
Όνομα (μικρά γράμματα, όχι κεφαλαία) *
Your answer
Σχολική Μονάδα ή φορέας ΥΠΠΕΘ που υπηρετώ *
Your answer
Διεύθυνση Εκπαίδευσης *
Your answer
Ονοματεπώνυμο/α Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Υπεύθυνων ΑΥ, ΠΕ, ΠΘ της Διεύθυνσης που ανήκω:
Your answer
Δεν συμμετέχω αλλά επιθυμώ να συμμετέχω, στο Ε.Ε.Δ.Ε. "Ήχος: Περιβάλλον, Άνθρωπος, Πολιτισμός"
Email Επικοινωνίας *
Your answer
Σταθερό Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Your answer
Κινητό Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Your answer
Προσωπικός ιστότοπος (αν υπάρχει)
Your answer
Σπουδές (BA, MA, MSc, MEd, PhD, PostDoc κ.λπ.) με τίτλο πτυχίου, Τμήμα Αποφοίτησης (αν είστε τελειόφοιτος/η σημειώστε το), Ακαδημαϊκό Ίδρυμα. *
Your answer
Έχω λάβει γνώση ότι η παρούσα επιμόρφωση υλοποιείται διαδικτυακά και ότι με την επιτυχή ολοκλήρωσή της θα λάβω ηλεκτρονική (pdf) "Βεβαίωση Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Εξειδίκευσης". Σε κάθε περίπτωση οι απαντήσεις που θα δώσω είναι για ερωτήσεις ερευνητικού χαρακτήρα, παραμένουν ανώνυμες και δεν αξιολογούνται (θεωρούνται όλες επιτυχείς από τη στιγμή που θα υποβληθούν και θα ανταποκρίνονται στο ερώτημα). *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms