Inscripció al XXIIè Pullassu
Sequaç! El falatell busca nou rei, s'acosta l'hora de proclamar la República de la Barrila i necessitem adeptes per fer-la realitat. T'hi apuntes?

Volem aclarir que l'adreça de correu electrònic que se't demanarà a la primera pregunta té com la finalitat de restringir el número de respostes per persona i enviar futures comunicacions. Les dades recollides seran guardades en una base de dades. Si tens cap dubte o vols donar de baixa les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb nosaltres escrivint-nos a info@pullassu.cat

Email address *
Nom i cognoms *
Your answer
Telèfon
Si vols participar activament a un dels equips, et recomanem que ens informis el teu telèfon per tal d'agilitzar les comunicacions via Whatsapp.
Your answer
Participaràs al proper Pullassu que se celebrarà el dijous 28 de febrer? *
Quina edat tens? *
A quants Pullassus has assistit?
A quin equip vols participar?
La participació a un equip és important. Sense els sequaços que col·laboren activament, la festa no es podria portar a terme correctament. T'ANIMEM a participar de forma activa. (*) La participació a l'equip vi està condicionada als majors d'edat. (**) La participació als equips de bestiari està limitada a un nombre màxim de participants per qüestions de funcionalment.
Podem comptar amb tu com a possible ballador del vals de l'aparellament?
Podem comptar amb tu per l'entrada d'elements a plaça?
Vindràs a l'assaig del dia 23 de febrer? (18.00h) *
Hem decidit recuperar el tradicional assaig de pullassu perquè considerem que és necessari pel bon desenvolupament de la festa. Per tant, agraïm la vostra assistència.
Required
Hi ha alguna cosa que ens vulguis comentar sobre la festa?
Your answer
Protecció de dades *
Required
Moltes gràcies!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.