MUSICALKAMP 6 tot 10 april 2020
Via dit formulier bevestig je jouw inschrijving voor ons jaarlijks Musicalkamp dat doorgaat op onze campus in Evergem van maandag 6 tot en met vrijdag 10 april 2020.
De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld van 125 euro op het rekeningnummer BE21 0015 1931 1303 met vermelding 'Musicalkamp EA 2020 + naam'.

De gegevens die je hieronder opgeeft, zullen conform de GDPR-wetgeving enkel in functie van het organiseren van het kamp verwerkt worden. De gegevens worden onder geen enkel beding met derden gedeeld.
Email address *
Gegevens
Vul de gegevens zorgvuldig in.
Naam kind *
Your answer
Voornaam kind *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Leerjaar *
Adres (straat - nr - gemeente) *
Your answer
Telefoonnummer of gsm-nummer *
Your answer
Toestemming beeldmateriaal *
Tijdens het kamp kunnen foto's gemaakt worden. Deze kunnen gebruikt worden op de sociale kanalen van het EINSTEIN Atheneum. Ik, als ouder of wettelijke voogd, geef hiervoor de toestemming.
Eventuele ervaring met muziek, dans of drama
Your answer
Eventuele opmerkingen omtrent middagmaal
Your answer
Eventuele andere opmerkingen
Your answer
Tot slot
Het musicalkamp van het EINSTEIN Atheneum zal enkel doorgaan bij een minimum aantal inschrijvingen. Indien het kamp afgelast wordt, zal het betaalde bedrag terugbetaald worden. Annuleren kan kosteloos tot vrijdag 20 maart 2020 via mail naar info@einsteinatheneum..be. Na 20 maart 2020 kan er geen inschrijvingsgeld terugbetaald worden, tenzij het gaat om annulering door ongeval of ziekte van de deelnemer. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald bij voorlegging van een medisch attest (-10 euro administratieve kosten).
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of GO! Campus Evergem. Report Abuse