Anmälan Skridskoskolan HT 2018
För all information om skridskoskolan, kolla http://www.uppsalask.se/Skridskoskola.

————————————————————————————————————————————————————
Information om och samtycke till behandling av personuppgifter
(Information and consent concerning treatment of personal data)
————————————————————————————————————————————————————

Uppsala SK behöver vissa uppgifter av dig om du vill anmäla dig till vår Skridskoskolan för höstterminen 2018. Vi behöver kunna behandla vissa personuppgifter om dig för att kunna ge dig en trygg, säker och praktisk upplevelse. De personuppgifter du lämnar i samband med anmälan kommer att behandlas för detta arrangemang och nödvändig kommunikation, ditt medlemskap i klubben, samt marknadsföring av framtida arrangemang och klubbens olika verksamheter.

Namn och födelsedag: 
Används för att identifiera dig / åkaren. Vi behöver spara de uppgifterna i tio år. Dessa uppgifter kan behöva delas med vårt försäkringsbolag om det behövs. Kontaktuppgifter, såsom telefonnummer, e-postadress: 
De uppgifterna behöver vi för att kunna kontakta dig och kommunicera med dig. Dessa uppgifter sparar vi i upp till två år efter avslutat arrangemang.

Klubben kan även komma att fotografera och filma vid olika evenemang som kan publiceras på hemsidan med avsikt att marknadsföra klubben. Om du inte godkänner bildpublicering på hemsidan/sociala medier, vänligen kontakta styrelsen styrelsen@uppsalask.se.

För att anmäla dig till det här arrangemanget behöver du samtycka till (godkänna) att vi behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan. Kolla även vår integritetspolicy här: http://www.uppsalask.se/foreningen/vardegrundpolicys/Integritetspolicy

Du har enligt dataskyddsförordningen GDPR rätt att en gång per kalenderår få veta vilka personuppgifter om dig vi behandlar och hur vi behandlar dem, om du begär det skriftligt. Du har också rätt till att när som helst, begära att vi rättar de uppgifter behandlar om dig.

Du har dessutom möjlighet att ta tillbaka ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter och rätt att kräva att dina uppgifter raderas. Det innebär i så fall att Uppsala SK inte längre får behandla dina personuppgifter för detta arrangemang. Viktigt då är att tänka på att det kan påverka klubbens möjlighet till att ge dig en trygg och säker upplevelse på arrangemanget.

Email address *
Åkaren är medlem i USK sedan tidigare *
I am a registered member of Uppsala Skridskoklubb.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service