Tvornica ideja u Techparku!
U četvrtak, 22.02.2024. od 10:00 do 14:00 sati u Tehnološkom parku Varaždin održava se besplatna interaktivna radionica namijenjena za djecu u dobi od 12 do 15 godina. Radionica traje 4 sata s uključenim pauzama. Radionicu priprema i vodi Snježana Kupres- trener poslovnih i prodajnih vještina, NLP trener&coach. Snježana Kupres je iskusna trenerica prodajnih vještina, medijator i NLP trener s 28 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u B2B sektoru u međunarodnim zrakoplovnim tvrtkama poput Malaysia Airlines, Tal Aviation Group Israel - EL Al te China Airlines i druge. 

Kroz radionicu Business Model Canvas, djeca imaju priliku razvijati  kreativnost, maštu, poduzetništvo i sistemsko razmišljanje na način koji je poticajan, edukativan i, prije svega, zabavan. Djeca će biti potaknuta da koriste svoju maštu kako bi smislila nove proizvode i usluge, a kroz igru će naučiti kako timski raditi kako bi postigli zajednički cilj. Ova radionica nije samo edukativna već i izrazito zabavna, jer vjerujemo da je učenje najučinkovitije kada se odvija kroz igru i kreativne aktivnosti.

Cilj: upoznati učenike s alatom Platno poslovnog modela (Business Model Canvas), te ih potaknuti na sistemsko razmišljanje. Ovom radionicom učenici osvještavaju da je ideja važna, no isto tako uče koji su koraci potrebni za realizaciju ideje, te kako provjeriti je li ideja financijski isplativa.              

Rad je organiziran u malim timovima (3 do 4 učenika u timu) čime se potiče timski rad, kreativnost, razmjena ideja, uvažavanje i slušanje članova tima te ih podučava osnovnim principima brainstorming-a.  

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su moguće do najkasnije 21.02. Broj mjesta je ograničen, a mjesto je osigurano nakon što dobijete potvrdu na mail. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Broj mobitela *
Ime i prezime polaznika *
Dob polaznika *
Posebne napomene
Navedeni osobni podaci koriste se isključivo za svrhe provedbe programa Mala radionica velikih ideja, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU 2016/679). Osobni podaci neće se profilirati, segmentirati i prenositi u treće zemlje. Imajte na umu da ćete prisustvovati događaju u kojem se mogu snimiti fotografije i / ili audio-vizualne snimke. Sudjelovanjem u ovom događaju slobodno dajete svoj pristanak da prihvaćate fotografiranje ili snimanje. Također se slažete da se gore navedene fotografije i videozapisi ili zvučne snimke mogu koristiti, reproducirati, distribuirati i javno objavljivati u bilo koje druge svrhe provedbe gore navedenog programa, na web stranicama ili drugim informacijskim alatima, kao što su društveni mediji ili elektroničke i/ili tiskane publikacije.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TECH_PARK. Report Abuse