Anmälan till fotboll med IFFK flickor och pojkar födda 2018 & 2019
Hej, vad roligt att ditt barn vill testa på fotboll med oss i IFFK. 

Måndagar kl 18.00-19.00 i Markusböle från 13 maj. Ledare till en början är IFFKs verksamhetsledare Marie Bamberg. Fokus är fotboll och lek för flickor och pojkar.

Är du, eller någon du känner intresserad av att vara ledare för gruppen, tveka inte att höra av dig till Marie på vl@iffk.ax eller tel: 04575257167 eller på messenger (IFFK verksamhetsledare).

IF Finströmskamraterna rekommenderar alla som deltar i föreningens aktiviteter att ha en egen försäkring som täcker idrottsskador under aktiviteterna. IF Finströmskamraterna håller inte sina aktiva med försäkring via föreningen.

Ditt barn får testa på aktiviteten 3 gånger innan ni behöver bestämma om barnet vill fortsätta eller ej. Efter dessa 3 gånger behöver du betala medlemsavgift samt en aktivitetsavgift per år för att delta i IFFKs aktiviteter. (Vi fakturerar detta till mailadressen ni skriver in här under efter barnet deltagit på 4de träningen)

Medlemskap 2024, Avgift per år  (1.1.2024-31.12.2024)
Per person 15 €
Per familj* 40 €

Aktivitetsavgift 2024** Avgift per år (1.1.2024-31.12.2024)
Född 2017 eller äldre; 85 €
Född 2018 eller yngre; 45 €

*Det lönar sig att ansöka om familjemedlemskap om man är fler än 2 personer i samma hushåll som skall vara medlemmar.
**Har man erlagt aktivitetsavgiften kan man delta i alla idrottsgrenar som IFFK sköter i rätt ålderskategori i egen regi, fotboll, friidrott och innebandy.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
IF Finströmskamraterna upprätthåller ett medlemsregister som omfattar medlemmarnas namn, adress, e-postadress, telefonnummer och födelsetid. Medlemsregistret används för internt bruk. Kontaktuppgifterna behövs för att du skall kunna delta i våra aktiviteter. 
Ibland lägger vi ut bilder på hemsida, i sociala medier och liknande från våra aktiviteter. Om du inte önskar att ditt barn är med på bild, vänligen kontakta verksamhetsledaren.
*
Barnets kön *
Barnets efternamn *
Barnets förnamn *
Barnets födelsedatum (dd.mm.åååå) *
MM
/
DD
/
YYYY
C/o
Gatuadress *
Postnummer *
Ort *
E-post förälder *
Telefonnummer förälder *
Medlemskap *
Övrigt vi behöver veta om barnet
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy