CBM Hungary Kapcsolat és irodalmi forma (CBM Hungary Contact and Literature Form)
A Christadelphiai közösség munkáját a Krisztadielphiai Biblia misszió (CBM) felügyeli. A CBM az Egyesült Királyság Jótékonysági Bizottsága által szabályozott jótékonysági szervezet. Az adatokat a CBM és a CBM munkavállalói biztonságosan tartják, az EU-szintű általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelően. www.cbm.org.uk
Charity Registration Number: 1020558

(The work of the Christadelphian community in Hungary is overseen by the CBM. The CBM is a charity regulated by the UK Charity Commission. Data is held securely by the CBM and CBM workers in compliance with the EU-wide GDPR).

További információ a CBM adatkezelési politikájáról kérésre a cbm4hu@gmail.com címre vagy a CBM titkára, secretary@cbm.org.uk.További marketing célokra nem osztjuk meg az információkat más szervezetekkel.
(More information about the CBM’s Data Management Policy is available on request to cbm4hu@gmail.com or the CBM Secretary, secretary@cbm.org.uk. We will not share your information with any other organisations for further marketing purposes).

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdéseket (Please complete the questions below)
1.Cím (Title) *
Your answer
2. Keresztnév (First Name) *
Your answer
3. Vezetéknév (Surname) *
Your answer
4. Otthoni telefonszám (Home phone number): *
Your answer
5. Mobiltelefon szám (Mobile phone number): *
Your answer
6. E-mail: *
Your answer
7. Postázási cím (Postal Address): *
Your answer
8. Irodalmi kérés: kérjük, jelölje be, hogy mely elemeket szeretné (Literature Request: please tick below which items you would like) *
Required
9. Kérjük, írjon alább, ha bármilyen más kérdése vagy észrevétele van (Please write below if you have any other questions or comments):
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Healthywork Ltd. Report Abuse