Asociația Promo-LEX anunță concurs de selectare pentru poziția de Observator pe Termen Lung.
Asociația Promo-LEX selectează Observatori pe Termen Lung pentru observarea proceselor electorale în contextul desfășurării Misiunii Promo-LEX de Observare a Alegerilor Parlamentare anticipate în următoarele unități administrativ teritoriale: Rîșcani, Leova, Călărași, Dubăsari, Ștefan Vodă, , mun. Chișinău (sectoarele: Centru, Rîșcani și Buiucani ), UTA Găgăuzia și Regiunea Transnistreană.

Scopul general al anunțului este identificarea candidaților pentru a suplini posturile vacante de Observatori de Termen Lung în cadrul Echipei de Rețea a Misiunii de Observare a Alegerilor Parlamentare anticipate 2021.

Informațiile personale livrate de dumneavoastră, vor fi prelucrate, stocate și folosite conform prevederilor Legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal nr.133 din 8 iulie 2011 şi Hotărîrii Guvernului privind aprobarea Cerinţelor faţă de asigurarea securităţii datelor cu caracter personal la prelucrarea acestora în cadrul sistemelor informaţionale de date cu caracter personal nr.1123 din 14.12.2010. Datele furnizate sunt confidențiale. În cazul în care veți fi selectați, aceste date vor fi utilizate pentru a vă contacta, în caz contrat acestea vor fi radiate.
Nume/Prenume
Locul actual de trai (indicați localitatea și raionul):
Telefon fix/mob.
Email:
Studii:
Data/ luna/ anul nașterii
MM
/
DD
/
YYYY
Poziția actuală de muncă:
Regimul actual de muncă:
Indicați în care unitate administrativ teritorială (raion, municipiu, sector) doriți să monitorizați.
Indicați sursa de informare privind anunțul de selectare a Observatorilor pe Termen Lung?
Descrieți experiența de lucru, voluntariat sau colaborare cu organizațiile neguvernamentale (dacă există o astfel de experiență). Oferiți detalii:
Descrieți pe scurt experiența Dvs. de colaborare cu instituțiile guvernamentale (dacă există o astfel de experiență). Oferiți exemple:
Descrieți pe scurt experiența Dvs. de colaborare cu partidele politice (dacă există o astfel de experiență). Oferiți exemple:
Descrieți pe scurt experiența Dvs. de colaborare cu Asociația Promo-LEX (dacă există o astfel de experiență). Oferiți detalii:
Dvs. sunteți membru al unuipartid politic/mișcare politică?
Aveți membri de familie, rude apropiate afiliate unor partide/mișcări politice?
Aveți membri de familie, rude apropiate care activează în organele publice locale sau centrale?
Alte informații/date pe care le considerați importante și relevante în contextul concursului dat:
Dețineți automobil propriu sau aveți acces la mașină
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy