Prijavnica za online Seminar nove evangelizacije pod geslom: »Vrati se svom Izvoru!«
Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije za sve one koji nisu bili više od tri puta na seminaru. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti. Seminar će se održati od 07. do 09.5.2021., preko platforme Zoom (online).

Raspored je sljedeći:

Petak 19.30 – 21.30
Subota 16.00 - 22.00 s pauzom
Nedjelja 16.00 – 20.00 s pauzom

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su:
pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslati detaljnije tehničke upute).
Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 06. svibnja (15.00h) i nakon toga u tijeku dana ćemo Vas obavijestiti o detaljima, zato Vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.

Dodatne informacije  o povijesti i cilju seminara možete pronaći na web stranici ZMR: http://zmr.hr/seminari-nove-evangelizacije/.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Možete li sudjelovati na seminaru od početka do kraja (petak-nedjelja)? *
Ime i Prezime *
Godina rođenja *
E-mail *
Broj mobitela *
 Što ste po zanimanju?
Mjesto boravišta *
Jeste li bili na seminaru prof. dr. sc. Tomislava Ivancica ili nekog drugog člana Zajednice Molitva i Riječ te ako jeste koliko puta? *
Jeste li u formaciji Zajednice Molitva i Riječ? *
Sudjelujte li na nekim drugim duhovnim sadržajima ili prakticirate neku konkretnu duhovnost? *
Zašto želite biti na ovom seminaru? *
Kako ste saznali za ovaj seminar? *
GDPR - Politika privatnosti *
Zajednica Molitva i Riječ, Horvaćanska  21, Zagreb na temelju Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (EU 2016/679) obavještava članove, korisnike i volontere da će se prema osobnim podacima, stečenima posredno ili neposredno, tijekom članstva, sudjelovanja u aktivnostima ili volontiranja odnositi rukovodeći se načelima korektnosti, zakonitosti i transparentnosti.                                        Način i svrha obrade podataka Podaci će se obrađivati ručno, računalno, odnosno informatičkim alatima, koristeći se metodama koje strogo odgovaraju svrsi, a jamče sigurnost te onemogućuju nedopušteni pristup podacima.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy