Open Badges - Digitalt synliggörande av kompetenser
Open Badges - digitala märken - är ett nytt sätt att erkänna och synliggöra kompetens. De kan kopplas till ett CV och komplettera meritunderlaget med kunskaper, färdigheter, attityder och prestationer som inte ryms i formella betygssystem. På så sätt gagnar de individen och hens potentiella arbetsgivare.

Med den här enkäten vill vi ta reda på vilka kompetenser du tycker borde synliggöras. Vi ber dig klicka för alla de kompetenser du tycker borde gå att få en badge för inom fem områden. Du kan själv föreslå egna kompetenser om du vill. Om du slutför enkäten ger vi dig dig också möjligheten att få en Open Badge för att du hjälper till i utvecklingsarbetet. Enkäten tar max fem minuter att slutföra.

Välj som många förslag inom ett område du tycker stämmer. När du är klar klickar du dig vidare till nästa område. När du är klar så skickar du in dina svar.

Projektet "Open Badges for folkbildning" drivs av organisationer i Sverige, Finland och Litauen med stöd av Nordplus Vuxen. Läs mer om projektet på https://openbadge.wordpress.com/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy