SEURAVAATTEIDEN TILAAMINEN
KajaGymin seuravaatteita toimittavat mm. Intersport Kajaani ja Piruetti Tampereelta. Vaatteita voivat tilata kaikki Kajaani Gymnastics ry:n jäsenet perheineen. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen.

Seuravaatteet tilataan yhteistilauksilla syys- ja kevätkauden alussa. Seura kustantaa Piruetin edustustakin lisenssin omaaville kilpailijoille ja valmentajille. Takki on seuran omaisuutta ja se on pidettävä edustuskuntoisena. Takit palautetaan seura-asuvastaavalle, jos tarve loppuu. Takkia voi tilata myös omakustanteisesti harrastuskäyttöön. Piruetin edustushousut seura kustantaa ohjaajille ja valmentajille, muut voivat hankkia ne omakustanteisesti.

Kajaanin Intersportin vaatteita voi sovittaa Kettukalliontien salilla. Venturellin kilpakengät ja sukkahousut voi käydä ostamassa jäsenhintaan suoraan Intersportista. Seuran jäsenkortilla saa -15% alennuksen kaikista Intersportin tuotteista.

Kaikki tilaukset tapahtuvat alla olevan lomakkeen kautta. Seura-asuvastaava toimittaa vaatteet Kajaani Gymnasticsin salille, tuotteiden saapumisesta ilmoitetaan sähköpostilla/tekstiviestillä. Vaatteet laskutetaan sähköpostitse, ja niiden hintaan sisältyvät seuran painatukset, ALV 24% ja toimituskulut.

Kevään 2018 yhteistilaukseen tulevat tuotteet tulee tilata tällä lomakkeella 31.1.2018 mennessä. Tuotteet tulevat noin 4-5 viikon kuluttua.

Email address *
Tilaajan nimi (yli 18v tai huoltaja) *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Harrastajan nimi *
Your answer
Harrastajan voimistelulaji *
Harrastajan ryhmän nimi *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms