EDUSTUSVAATTEIDEN TILAAMINEN
KajaGymin edustusvaatteita toimittaa Piruetti Tampereelta. Vaatteita voivat tilata kaikki Kajaani Gymnastics ry:n jäsenet perheineen. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen.

HUOM! Muita seuravaatteita tulee tilattavaksi lähiaikoina. Näistä tulee tietoa erikseen.

Edustusvaatteet tilataan yhteistilauksilla syys- ja kevätkauden alussa. Seura kustantaa Piruetin edustustakin lisenssin omaaville kilpailijoille ja valmentajille kilpailujen edustuskäyttöön. Takki on SEURAN omaisuutta ja se on pidettävä edustuskuntoisena. Takit palautetaan seura-asuvastaavIlle, kun takki jää pieneksi tai harrastaminen/valmennus päättyy. Seuraavan lainatakin saa käyttöön kierrätettynä. Jos takki ei ole palauttaessa enää edustuskunnossa, joutuu takin lunastamaan ostohinnalla. Takkia voi ja saa tilata omakustanteisesti arki/harrastus/talkookäyttöön.

Kaikki tilaukset tapahtuvat alla olevan lomakkeen kautta. Seura-asuvastaavat toimittaa vaatteet Kajaani Gymnasticsin salille, tuotteiden saapumisesta ilmoitetaan sähköpostilla/tekstiviestillä. Vaatteet laskutetaan sähköpostitse.

Syksyn 2018 yhteistilaukseen tulevat tuotteet tulee tilata tällä lomakkeella 17.9.2018 mennessä. Tuotteet tulevat noin 4-5 viikon kuluttua.

Lisätietoja seura-asuvastaavat: Saara Kautto ja Marika Uhlbäck, seuravaate.kajagym@gmail.com / 050 3844527

Email address *
Tilaajan nimi (yli 18v tai huoltaja) *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Harrastajan nimi *
Your answer
Tilaan edustustakin
Tilaan edustushousut
Harrastajan voimistelulaji *
Harrasteryhmä jossa harrastan/ohjaan/valmennan *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms