Sektionsmöte 2 år 2020
Måndagen 11 Maj kl 17:17 är det dags för Sommar-SM via Zoom.
https://kth-se.zoom.us/j/66656711555 .

Alla studenter är Välkomna och medlemmar i Telge Teknologsektion (betald medlemsavgift till THS) har rösträtt.

Alla vi som studerar på KTH Södertälje tar del av Telge Teknologsektions verksamhet, även om vi är engagerade i sektionen eller inte och därför är sektionsarbetet mycket viktigt. Styrelseengagemang behöver inte ta mycket tid. Det hålls regelbundna styrelsemöten.

Du behöver inte ha stor föreningsvana sedan tidigare för att söka en post. De viktigaste egenskaperna hos dig som styrelsemedlem är engagemang och du är villig att lära dig och sköta ditt uppdrag på bästa sätt.

Att sitta med i Telge Teknologsektions styrelse är en merit som kan listas på ditt CV i framtiden.
Vi får också ofta inbjudningar till olika evenemang arrangerade av andra sektioner och studentföreningar.
Dessa poster söker sektionen! Var inte rädd att söka, det är jättekul och givande att engagera sig!
SEKRETERARE
Sekreteraren sitter med i styrelsen för Telge Teknologsektion och har som ansvar att protokollföra styrelsens möten.
Sköter arkivering av viktiga dokument och ser till att det är ordning på Telge Teknologsektions Canvas.

EKONOMIANSVARIG
Som ekonomiansvarig har man till uppgift att sköta betalningar, fakturering, bokföring och bokslutsarbete samt rapportering.
Att ha erfarenhet av ekonomi underlättar, men är inget krav. Detta är en bra merit för framtiden.

INFORMATIONSANSVARIG
Som informationsansvarig ser du till att nå ut till alla studenter på KTH Södertälje. Du ansvarar för våra sociala medier, planscher och hemsidan. Kunskaper i redigeringsprogram som Photoshop är en fördel men är inget krav.

NÄRINGSLIVSANSVARIG
Som Näringslivsansvarig är man länken mellan sektionen och företag. Du får skapa nya kontakter samtidigt som du behåller de befintliga samarbetsparterna. Tillsammans med företagen får du styra upp aktiviteter och event som gynnar studenterna.

PROGRAMANSVARIG STUDENT (PAS)
Det finns en PAS för varje program på KTH-Södertälje. PAS är länken mellan studenterna och lärarna på sitt program, detta för att underlätta studiebevakningen. Studiebevakningen är viktig för att se till att kurserna som hålls i programmet fungerar. Detta genom att anordna kursutvärderingar och finnas tillgänglig för studenter inom programmet. PAS sitter också med i ITMs utbildningsnämnd och går på möten med THS.

SUDERANDE SKYDDSOMBUD (STURE)
Du har ansvar för studenternas arbetsmiljö och kommer medverka i skyddsronder på skolan, ca 1-2 st om året. Du ska också se till att det finns skyddsanordningar till farliga maskiner, skyddsutrustning vid arbete i maskinlabb eller dylikt, ett fungerande arbetsklimat till exempel en bra temperatur eller ljudnivå.

IDROTTSVERKSAMHETSANSVARIG (IVAR)
Du ansvar för att boka lokal och se till att material finns tillgängliga för de olika aktiviteterna som planeras. Det är upp till dig som IVAR hur mycket olika event som du vill anordna och vilka aktiviteter. Det kan vara skidresor, träningspass eller olika sportevent.

Vilka poster söker du
Clear selection
Har du sökt en post/poster? fyll i din mail
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy