Komplex 9/1
Email address *
Nyissátok meg a telefonotokon a mérő alkalmazást! Android esetében legyen az Androsensor. A beállításoknál állítsátok az alkalmazás nyelvét magyarra!
Állítsátok a frissítési időközt "Nagyon gyorsra"
Az aktív érzékelők menüpontot nyissátok meg! Csak a gyorsulás mellett legyen pipa!
A harmadik fiókból vegyetek elő egy stoppert! Egyikőtök üljön a forgószékre, a telefont tartó kezét nyújtsa ki úgy, hogy a telefon egyik tengelye éppen kifelé mutasson!
Melyik tengely mutat kifelé? (x, y vagy z) *
Your answer
Óvatosan forgassátok meg a széken ülőt, és a stopperrel mérjétek meg, hogy mennyi ideig mozog, miután magára hagytátok!
Írjátok ide, hogy óra szerint mikor végeztétek a mérést, és hogy mennyit mért a stopper! *
Your answer
A ti gépetek neve: *
Your answer
A szemben ülők gépe: *
Your answer
Keressétek meg a monitor felső részén található Bluetooth ikont! Erre jobb egérgombbal kattintva láthatóvá tehetitek a gépeteket más felhasználók számára. Kérdezzétek meg a veletek szemben ülő párostól az ő gépük nevét (a monitor talpára ragasztva található, a római számokat kisbetűkkel írjuk), és mondjátok meg nekik a tieteket!
A telefon fájlkezelőjében keressétek meg a mérő alkalmazás könyvtárát, és a mérés időpontjának megfelelő fájlnevű .csv kiterjesztésű fájlt osszátok meg a szemben üllők gépével!
A képernyőn megjelenő üzenet azt jelenti, hogy a szemben ülők is eljutottak idáig, fogadjátok el a küldött fájlokat!
A fájlok megnyitásához használjátok a fenti tálcán található fájlkezelőt, ahol a Downloads nevű mappában fogjátok megtalálni a szemben ülők méréseit. A .csv kiterjesztésű fájlt az egér jobb gombjára előjövő menüből kiválasztható LibreOfficeCalc programmal nyissátok meg! Nyomjatok OK-t az importálásra, majd válasszátok az edit menü Find & Replace... almenüt!
A Find-hoz írjatok egy "."-ot, a Replace-hez egy ","-őt, majd nyomjátok meg a Replace All gombot. Ezzel a magyar táblázatkezelők számára is számokká alakítottuk az adatsorainkat!
Ábrázoljátok grafikonon mindhárom tengelybe eső gyorsulást, és írjátok ide, hogy a grafikon alapján mennyi ideig forgott magára hagyva a szemben ülő társatok! *
Your answer
Kérdezzétek meg, hogy ők mennyit mértek a stopperrel, és hasonlítsátok össze a két értéket!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms