Het gebruik van hulpmiddelen bij kinderen en jongeren van 12 tot 18 jaar.
Beste,

Als studenten Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen verrichten
wij in het kader van onze masterproef een onderzoek naar het gebruik van hulpmiddelen bij kinderen en jongeren van 12 tot 18 jaar. Graag willen we onderzoeken wat hulpmiddelen kunnen betekenen, of reeds betekenen, voor jongeren in hun dagelijkse activiteiten en sport. Hiervoor hadden wij graag jullie ideeën en eventuele ervaringen in verband met hulpmiddelen verzameld.

De vragenlijst bestaat uit 3 grote onderdelen. We bevragen het gebruik van hulpmiddelen, jullie ervaring hiermee en de toekomst voor deze hulpmiddelen.

Er zijn zowel open- als gesloten vragen. Bij de gesloten vragen zijn er 5 antwoordmogelijkheden waarbij telkens 1 bolletje aangeduid kan worden, buiten bij vraag 6.1 en 8.1, hier zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Na elke gesloten vraag is er steeds de mogelijkheid om je antwoord te verduidelijken.

Gelieve de vragenlijst zo eerlijk mogelijk in te vullen. Uw antwoorden zullen steeds anoniem behandeld worden. Het beantwoorden van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De ouders mogen zeker helpen de vraag te verduidelijken, maar het antwoord dient wel van het kind of de jongere zelf te komen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Marieke De Boeck en Jens Ysenbaardt

Voor eventuele vragen kan u mailen naar:
marieke.deboeck@student.uantwerpen.be
jens.ysenbaardt@student.uantwerpen.be
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy