PRIJAVNICA ZA BESPLATNO SAVJETOVANJE
Ako si poduzetnik ili vlasnik turističke destinacije koji voli svoj posao ali u ovom trenutku ne posluje uspješno i isplativo kako bi mogli i htjeli, ovaj upitnik ti može pomoći da to promijeniš.

Vjerojatno u ovom trenutku imaš destinaciju koje imaju odličan potencijal, no možda je zapelo s privlačenjem posjetitelja i željenim rastom.

Možda samo želiš sa svojim radom postići veći uspjeh i zasluženo dovoljno zarađivati za život.

Moje ime je Ana Bertić i više od 10 godina pomažem poduzetnicima u turizmu da svoje destinacije pretvore u profitabilan biznis.

Poslujem pod tvrtkom Time4Tales koja stvara unikatne i dugoročne projekte i pretvara destinacije u međunarodno poznate brandove.
Radimo to na inovativan i kreativan način uvažavajući u obzir tradiciju, kulturu i mogućnosti naših klijenata.

Svoja znanja i iskustva rado dijelim i zbog toga redovito svoja zapažanja, novosti i savjete dijelim putem e-biltena kako bi i drugima pomogla u stvaranju uspješnih destinacija.

Upišite vaš e-mail na koji želite primiti savjete pomoću kojih možete lakše i brže ostvariti napredak.
Email *
NAŠI PODACI
TIME4TALES&TRAVEL d.o.o.
www.time4talestravel.com
email: info@time4talestravel.com
OIB/PDV ID:HR 45839300097

Članovi uprave naše tvrtke:
Ana Bertić, direktor, Projektiranje i realizacija Idejnih rješenja.
Zdravko Charlie Zečević, prokurist, Predstavnik za inozemstvo.
VIŠE O MENI. Moje ime je Ana Bertić i već više od deset godina pomažem poduzetnicima u turizmu da svoje destinacije pretvore u uspješne i dugoročne djelatnosti. Iskustvo i znanje o posebnim oblicima turizma stjecala sam realizirajući projekte na domaćem i inozemnom tržištu, u Sloveniji i Švedskoj. Dosadašnje ostvarene projekte posjetile su stotine tisuća zadovoljnih posjetitelja, a mnogi od njih se i dalje uspješno razvijaju. Moji principi razvoja destinacija temelje se na inovativnosti, novim trendovima i praćenju potreba tržišta. Na taj način uspješno i efikasno rješavam probleme, mojih klijenata za koje izrađujem kvalitetne idejne projekte, osmišljavam efektne turističke sadržaje i educiram ih kako da započnu ili unaprijede svoju destinaciju. Također, kolumnistica sam stručnog časopisa Poduzetnik u kojem s čitateljima dijelim korisne savjete i ideje za unaprjeđenje kontinentalnih turističkih destinacija. U mojim newsletterima koje svakog mjeseca besplatno šaljem na brojne adrese možete za sebe pronaći mnogobrojne savjete i ideje koje vam mogu pomoći da svoju destinaciju pretvorite u smislen i profitabilan biznis od kojeg možete i lijepo živjeti.
Vaše ime i prezime ili naziv vašeg opg-a, obrta, tvrtke...? *
Zbog čega smo kreirali ovaj obrazac?
Možeš i dalje raditi svoj biznis na način kako je to bilo do sada i koji te doveo tu gdje si sada ili možeš na jednostavan način dobiti strukturirano znanje i mentorstvo koje će ti pomoći da svoje uspješno poslovanje počneš kreirati već sutra.

Vjerujem da kao poduzetnik u turizmu u sebi imate potencijal za stvaranje uspješne destinacije.
Da nemate ne bi sada ispunjavali ovaj obrazac, zar ne?
Koliko godina se bavite usluga u turizmu? *
Opišite koja je osnovna usluga koju nudite vašim posjetiteljima/gostima? *
Smatrate li da svoju destinaciju i usluge nudite kvalitetno i profesionalno? *
Required
Na području kojeg grada ili općine poslujete? *
Razmislite, što bi ste istaknuli kao vaš osnovni problem ili zapreku za uspješan razvoj vaše destinacije? Da vam pomognemo: to može biti loša lokacija, jaka konkurencija, trenutna kriza, nedostatak znanja i tehnika, nedostatak adekvatne radne snage... Možete navesti i druge više problema ukoliko smatrate da su važni. *
Zadovoljni klijenti su moja najveća vrijednost!
Tvrtka Time4Tales d.o.o. prikuplja i jedina ima uvid u osobne podatke u sklopu ovog upitnika. Vaši podaci su sa nama sigurni. Dužni smo poduzeti određene mjere zaštite osobnih podataka koje prikupljamo u skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka (Sl. List EU L 119/1) i obavezujemo se na čuvanje tajnosti istih. Dajem svoju privolu za izradu i slanje odgovora na ovaj upitnik. * *
Required
DOŠLI SMO DO KRAJA!
PREOSTAJE TI JOŠ SAMO DA OBRAZAC I POŠALJEŠ :-)
Na tvoj upisani e-mail nakon kraće analize poslati ću ti korisne smjernice i savjete kako da brže i lakše unaprijediš svoj biznis.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy