Taivaiden temppeli: apulaisten / varapelaajien ilmoittautuminen
Feenikslaulu 8: Taivaiden temppeli -ilmoittautuminen varapelaajille, keittiöapulaisille tai muille apulaisille. Apulaisilmoittautuminen on auki, kunnes tarpeeksi sopivia henkilöitä on löytynyt. Varapelaajailmo on auki peliin asti. NPC-ilmo on sulkeutunut. Lomakkeen täyttämisen jälkeen kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen potterlarp ät gmail.com ja kertoa että olet täyttänyt lomakkeen, sillä emme välttämättä huomaa heti, että joku on täyttänyt lomakkeen. Pyrimme vastaamaan kohtuullisen ajan kuluessa ja kertomaan, mihin tehtävään sinut on laitettu!
Email address *
Etu- ja sukunimi *
Julkisessa hahmolistassa/apulaislistassa näkyy etunimi ja sukunimen ensimmäinen ja tarpeen vaatiessa toinen kirjain. Pelaajille kerrotaan sähköpostitse muiden pelaajien koko nimet. Jos haluat sinusta jommassa kummassa yhteydessä käytettävän jotain tiettyä oikeasta nimestäsi poikkeavaa nimeä, ilmoita.
Puhelinnumero *
Sukupuoli
Pelaajan sukupuoli ei vaikuta hahmon sukupuoleen, vaan saa pelata mitä haluaa. Tietoa käytetään lähinnä romanttisten/intiimien kontaktien suunnitteluun.
Ikä pelin aikaan *
Pelin ikäraja on 18 vuotta, eli sinun tulee olla pelipaikalle saapuessa vähintään 18-vuotias.
Asuinpaikkakunta
Missä asut pelin aikaan.
Terveydelliset tilat
Kerro terveydelliset tilat, joista tahdot pelinjohdon tietävän. Kerro myös, jos sinulla on toiveita, miten huomioimme ne pelin suunnittelussa tai järjestelyissä. Huom. ruokavaliot kysytään erikseen lähempänä peliä, älä kerro niistä tässä. KERRO JOS OLET SUURESTI ALLERGINEN LEMMIKEILLE. Yhdessä huoneessa on muissa tapahtumissa pidetty lemmikkieläimiä, eli siellä saattaa olla jäljellä karvoja tms siivouksesta huolimatta, eli tällöin emme laita sinua nukkumaan kys. huoneeseen.
NPC-PELAAJAKSI
// NPC-PELAAJAT ON KAIKKI VALITTU JA PAIKAT OVAT SIIS TÄYNNÄ - NPC-varapelaajaksi voi vielä ilmota alempana. // NPC-pelaajat eivät maksa pelimaksua, sillä roolit ovat melko tarkkaan määriteltyjä ja niiden tarkoituksena on luoda pelaajille peliä. NPC-pelaajien matkoja ei korvata.
Jos haet NPC-pelaajaksi, vastaa tähän.
Lähes jokaisella NPC-pelaajalla tulee olemaan roolina jokin alkulinnuista, koko pelin NPC:llä on lisäksi myös muita rooleja. Linnut näyttäytyvät pelissä ihmishahmoissa, eli erityisiä lintuproppeja ei tarvita. Alkulinnut ovat itseään jumalina pitäviä voimakkaita ja älykkäitä taikaolentoja. Alkulinturooleissa pelaajilta vaaditaan uskallusta puhua ja esiintyä isommalle yleisölle sekä jonkin verran pelisilmää tuottaa hyvää peliä pelaajille. Tämän vuoksi emme ota aloittelevia larppaajia NPC-rooleihin. Järjestäjiltä saa hyvät ja melko tarkat kirjalliset ohjeet kaikkiin rooleihin!
Minkä NPC-roolin haluaisit?
// NPC-PELAAJAT ON KAIKKI VALITTU JA PAIKAT OVAT SIIS TÄYNNÄ. - NPC-varapelaajaksi voi vielä ilmota alempana. // Jos useampi käy, niin voit valita useamman. KOKO PELIN NPC: saapuminen to-ilta ja lähtö la-ilta tai su-aamu. Tehtävä sisältää useita eri NPC-rooleja, ja sisäistettävää materiaalia on kohtuu paljon. Pelin puolesta tarjotaan sinulle koko tapahtuman ajaksi ruuat ja sänkymajoitus. Pelinjohto auttaa kyytien löytämisessä, jos tarve. LA-ILTAPÄIVÄN NPC: Saapuminen la klo 13-15 välillä ja poistuminen la klo 17 jälkeen. Halutessaan saa jäädä la päivälliselle klo 17-18. Muita ruokia tai majoitusta ei tarjota. Vain yksi vedettävä rooli. Lisäksi lauantain NPC-porukan pitäisi päästä paikalle omin voimin, eli pelinjohto ei pysty tällöin kuskaamaan tms, eli katsomme NPC-kokoonpanon sen mukaiseksi, että NPC-joukossa olisi joku joka pystyisi kyydittämään.
Millaisia rajoituksia sinulla on hahmon/aiheiden/kontaktien suhteen?
Onko rajoituksia pelaamasi hahmon sukupuolen tai iän suhteen? Onko peliaiheita, joita et halua pelata tai kohdata NPC-roolissa? Onko pelaajia, joiden kanssa et halua olla kontaktissa? Kaikkien NPC-pelaajien hahmoissa tulee olemaan ainakin (turvallisesti mallinnetun) perusväkivallan tekijänä ja kohteena olemista, eli sen tulisi olla ok tehtävään hakeville. Sähköpostilla tai Facebookin yksäreillä saa Elliltä tarkempaa tietoa pelisisällöistä, jos haluaa tietää/varmistaa! Katso pelissä mahdollisesti esiintyvät ikävämmät aiheet tältä sivulta kysymyksen 12. kohdalta: https://hp.epellarp.net/ilmoittaudu/
KEITTIÖAPULAISEKSI
Keittiöapulaisten matkat korvataan (kohtuudella) ja heille tarjotaan koko tapahtuman ajalle ilmaiset ruuat ja sänkymajoitus. Pelinjohto auttaa tarvittaessa kyydin löytämisessä. Keittiöapulaisten tehtävänä on toimia keittiössä kokin ohjeiden mukaan, eikä aikaisempi kokemus ole pakollista. Keittiössä on yhteensä 4 henkilöä hommissa, eikä heillä ole muita tehtäviä kuin keittiö. Valmistettavana on tapahtuman aikana 4 lämmintä ruokaa sekä 6 aamu/iltapalaa. Yhdistys voi kirjoittaa sinulle tehtävästä työtodistuksen, jos näin toivot!
Jos haet keittiöapulaiseksi, vastaa tähän.
Keittiössä on tiukat hygieniamääräykset. Tämän vuoksi pelipaikka vaatii, että keittiöhenkilökunnalla on salmonellatodistus. Jos sinulla ei ole sellaista ennestään, tulisi sinun tehdä salmonellatesti joitain viikkoja ennen tapahtumaa. Testi maksetaan pelibudjetista, eikä sen tehtyään saa käydä välissä enää ulkomailla. Ruksaa alta kaikki sinua koskettavat vaihtoehdot.
VARAPELAAJAKSI TAI -APULAISEKSI
Otamme sinuun yhteyttä, jos tarvetta ilmenee! Varapelaajaksi tai -apulaiseksi ilmoittautuminen ei ole sitovaa, eli jos sinulle ei käykään enää silloin kun otamme yhteyttä niin otamme sitten vain yhteyttä seuraavaan. Jos meillä on kiire löytää korvaaja, niin otamme yhteyttä kaikkiin samaan aikaan ja ensimmäisenä vastannut saa paikan (saatamme lisäksi huudella Facessa, jos asialla on kiire, sillä silloin ei ehdi odotella vastauksia).
Haen varalle seuraaviin:
Valitse kaikki, joihin sinua saa kysyä.
Millaisia rajoituksia sinulla on hahmon/aiheiden/kontaktien suhteen?
Onko rajoituksia pelaamasi hahmon sukupuolen tai iän suhteen? Onko peliaiheita, joita et halua pelata tai kohdata pelaajahahmona tai NPC-roolissa? Onko pelaajia, joiden kanssa et halua olla kontaktissa? Onko rajoituksia romanttisten vastapelaajien iän tai sukupuolen suhteen? Katso pelissä mahdollisesti esiintyvät ikävämmät aiheet tältä sivulta kysymyksen 12. kohdalta: https://hp.epellarp.net/ilmoittaudu/
MUUTA SANOTTAVAA
Kerro tässä, jos haluaisit hakea johonkin sellaiseen tehtävään / rooliin, jota ei kyselyssä mainittu
Kerro tässä, jos on tarkennettavaa, lisättävää tai terveisiä pelinjohdolle
Rekisteriseloste *
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Epel Larpin rekisteriselosteen ja sen, että henkilötietosi tallennetaan Googlen tarjoamaan palveluun, joka saattaa sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella (ks. Rekisteriselosteen kohta 8). Epel Larp ry:n larp-tapahtumien rekisteriseloste on luettavissa täällä: https://epellarp.net/yhdistys/rekisteriseloste-larp-ilmoittautumiset/
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy