Sail for the Future
For English, please visit this form: (https://forms.gle/atmZPixGFdcSUyBDA)

Sail for the Future is een actiegerichte groep jonge vrijwilligers, actief in het organiseren van een innovatieprogramma voor bedrijven. Door zeilend over te steken naar de COP26 willen we een sterke boodschap geven, en met de inhoud van ons innovatieprogramma willen we de transitie naar een duurzame toekomst voor iedereen versnellen. We brengen de juiste mix van mensen samen: bijvoorbeeld studenten en (young-)professionals vanuit verschillende disciplines. Met een frisse blik en aanpak krijgen we dingen voor elkaar die vastgeroeste patronen doorbreken. De Sail for the Future-beweging hoopt zo meetbare en blijvende impact realiseren door praktische oplossingen en veranderingen in (bedrijfs)cultuur en mentaliteit.

We zijn een groep jonge, creatieve, avontuurlijke, tomeloos enthousiaste mensen met een no-nonsense attitude, samengebracht door een passie voor duurzaamheid. We zijn een beweging, en geloven dat iedereen iets kan bijdragen aan onze duurzame toekomst. Iedereen die zich voor onze missie wil inspannen is welkom; we zoeken met jou naar een plek waar jij je op je gemak voelt en je het gevoel hebt dat je iets kan bijdragen. Sail for the Future is een platte, professionele organisatie waar onze teams veel verantwoordelijkheid en zeggenschap krijgen. De verschillende teams komen wekelijks samen (digitaal of real-life) en we borrelen (indien mogelijk) regelmatig met de hele organisatie, om elkaar te leren kennen en ons enthousiasme te delen. De teams zoals die nu actief zijn: zeilen, acquisitie, innovatieprogramma, logistics & operations, externe communicatie, content, werving, HR, financiën en legal.

Zie www.sailforthefuture.com voor meer informatie :)

Als je nog vragen hebt kan je Heleen altijd bellen, appen (+31647374704) of mailen (heleenvanleur@live.nl).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Email-adres *
Telefoonnummer
Hoe wil jij je aansluiten bij Sail for the Future? *
Wil je werken aan constructieve oplossingen voor klimaatverandering? Wil je een bijdrage leveren die je persoonlijke impact overstijgt door de krachten van de samenleving te combineren? Onze organisatie groeit snel en de huidige klimaatcrisis vereist alle hens aan dek. We zijn op zoek naar mensen om deel te nemen aan onze ambitieuze missie en dit avontuur met ons aan te gaan.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy