Virtuelni asistent i poslovi budućnosti - meetup u Startit Centru Subotica
U četvrtak, 12. septembra, u 18 časova u Startit Centru Subotica će biti održan meetup gde će se publici predstaviti Duška Nikolić.

Ona će nam pričati nešto više o tome ko su virtuelni asistenti, čime se bave, koje su to veštine koje se najčešće traže, gde da pronađete buduće klijente i kako da formirate ponudu kao i kako da budete sigurni da li je taj posao baš za vas.

Duška će podeliti sa publikom kako je izgledao njen prvi put kada se susrela sa poslom virtuelnog asistenta, šta joj je pomoglo da napreduje, a šta odmoglo, gde se ona nalazi u svojoj karijeri nakon osam godina i kako se priprema za poslove budućnosti.
Takođe će pokušati da da odgovore na pitanja kada je najbolje vreme da počnemo da razmišljamo o poslovima budućnosti, kako da se prekvalifikujemo na vreme ali i pripremimo za nove pozicije.
Dotaći ćemo se i tema o važnosti hub-ova za frilensere i preduzetnike kao i o vidu startegije za privlačenje novih klijenata i skaliranje biznisa.

O predavaču

Karijerom virtuelnog asistenta Duška Nikolić je počela da se bavi 2011. godine i kako kaže, odmah se zaljubila u svet društvenih mreža. Trenutno radi kao konsultant za društvene mreže za male biznise, preduzetnike i startape.
Pored toga, bavi se edukacijom i obučavanjem virtuelnih asistenata i mentorstvom.

Prijave

Događaj je zakazan za 12. septembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu.
Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.
Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse - Terms of Service