INSTITUT ESCOLA BISBAT D’ÈGARA
Considerem que és un tema molt important pel futur dels nostres fills/filles, és per aquest motiu que us demanem les vostres dades de contacte per tal de fer una valoració amb la màxima serietat del recull de totes les respostes. Per a nosaltres és necessàri saber la vostra opinió sobre la creació d'un Institut Escola Bisbat d'Ègara abans de fer cap actuació.
Moltes gràcies per donar la vostra opinió i indicar-nos quin és el vostre grau d'implicació.
Email address *
Nom i cognoms *
Correo electrónico *
Fills a l'escola *
Required
Consideres que és necessari sol·licitar l'Institut Escola Bisbat d'Ègara? Perquè?
Quines son les accions que creus que cal dur a terme per aconseguir l'Institut Escola?
Participaries activament en una Comissió Institut-Escola Bisbat d'Ègara? *
Required
PROTECCIÓ DE DADES
D’acord amb la LO 3/2018, sobre Protecció de dades de Caràcter Personal i Garantia de Drets Digitals, s’informa que les dades personals recollides en aquest formulari seran utilitzades amb la finalitat de conèixer la opinió de les famílies de l'Escola Bisbat d'Ègara sobre la consulta de promoció de l'Institut-Escola. L'AFA de l'Escola Bisbat d'Ègara, com a entitats promotora d'aquest projecte, és qui recull la informació, garanteixen la seguretat i confidencialitat de les dades personals facilitades i li informen que pot exercir els seus drets ARCO++ dirigint-se per escrit a la pròpia AFA de l'Escola Bisbat d'Ègara junta@afabisbatdegara.cat.
Pot obtenir més informació sobre la protecció de dades: http://www.ampabisbatdegara.com/reglament-general-de-proteccio-de-dades
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.