Advanced Course 4-5 Juli 2015

Denna fortsättningskurs syftar till att fördjupa kunskaper hos skyttar som har gått vår Basic kurs tidigare alternativ som har en gedigen erfarenhet gällande skytte på längre avstånd än 500m. Detta är en kurs där vi fördjupar oss i detaljer och där kursdeltagarens ambition utgör en del av kursens innehåll.

ANMÄLAN
Observera att anmälan är giltig först då du har fått svar från oss där vi meddelar om det finns plats kvar eller ej. Får ni okey från oss betalar ni in en anmälningsavgift på 500 kronor till plusgirokonto 235826-5 eller via vårt Svischkonto 1230898627.

Ange namn och telefonnummer på inbetalningen. När vi har bekräftat betalningen är ni anmälda till träffen. Anmälan är bindande och vid utebliven närvaro återbetalas inte anmälningsavgiften oavsett anledning. Boende ingår i kursavgiften, mat ordnar deltagaren själv.

NATIONALITET
Vid annan nationalitet än svensk behövs en anmälan 2 månader innan utsatt datum för att anmälan ska gå igenom

SYFTE MED KURSEN
Detta är ett kurstillfälle för erfarna långhållsskyttarmed möjlighet att skjuta ut till 1200m och rörligt mål ut till 600m.
Kursen syftar i att fördjupa sig i precisionsskytte på långa håll och med extra fokus på vind.

LOGI och FACILITETER
Under helgen kommer vi att skjuta från både skjutvallar och från naturliga skjutplatser. Inga av skjutplatserna är under tak så se till att ta med bra kläder. Samtliga mål kommer att vara av stål eller av principen fallmål.
Det finns 24st sängplatser, 4-6st / rum. Om ni sover över ta med sängkläder. Det finns toaletter, kylskåp, Micro och kaffebryggare i samband med rummen.

MAT
Ta med frukost och lunch för två dagar. Vi har för avsikt vid bra väder äta lunch utomhus, beräkna mat utefter ca 30-40 min lång lunchpaus. Lördagens middag äter vi nere i Uddevalla på en bra restaurang, köttbuffé för ca 250 kr / person.

TIDER
Lördagen startar 08.00 med genomgång inomhus i teorilokalen. Skjutning pågår till 17.00 under lördag därefter har vi ett kortare teoritillfälle innan vi åker ner och äter. Vi siktar på att vara på restaurangen ca 19.00.
Söndag börjar 08.00 med genomgång av skjutning och skjutning pågår till ca 15.30 och därefter sker gemensam avdukning av mål. Kursen avslutas ca 17.00.

BEGRÄNSNING
MAX kaliber är 338 LM med Berger 300gr Hybrid

ALKOHOLFÖRBUD
Under vistelsen på skjutfält och i förläggning råder alkoholförbud.

Väl Mött!

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question