Design din drømmebåt sammen med Barents Metall og Sveis!
Robust Barents - Solide og funksjonell aluminiumsbåter til privat og næring. I løpet av høsten2022 skal vi i Barents Metall og Sveis AS starte produksjon og salg av aluminiumsbåter i Finnmark/Kirkenes. Vi har mål om å være leveringsklare Våren 2023. I den forbindelse ønsker vi oss innspill på båtene. Vi setter veldig stor pris på at du har lyst til å være vår samarbeidspartner! Ta gjerne kontakt med oss på 96913419 eller epost: barentsmetallogsveis@gmail.com

GDPR Erklæring: Formålet med spørreundersøkelsen er å innhente innspill i forbindelse med prosjektet beskrevet over. Innsamlet informasjon (Navn, telefonnr. og epostadresse) vil behandles etter gjeldende regelverk. All informasjon som oppgis vil behandles konfidensielt og ikke deles med 3.part. Informasjonen vil oppbevares i 6 mnd. fra dags dato for så å slettes. Kontaktinfo og samtykkeerklæring kommer på slutten av skjemaet.
Hvilke størrelse ønsker du deg?
Hvilke bruksområde kan være viktig for deg?
Hvilke egenskaper er viktig for deg?
Hvilke utstyr ønsker du deg om bord?
Vi i Barents Metall og Sveis AS planlegger å produsere 10-20 båter i 2023. Ut fra det du har svart, hvor sannsynlig vil det være for deg å kjøpe båt fra oss?
Motor - Hvilke motormerke foretrekker du?
Andre ting du vil fortelle oss?
Ønsker du å stå på en interessentliste? Hvis du svarer "JA!" vil du stille først i køen av kunder når produksjonen kommer i gang.
Kontaktinfo. Skriv gjerne navn, telefonnummer og epostadresse, så tar vi kontakt med deg. Evt kan du ta direkte kontakt med oss på 96913419 eller epost: barentsmetallogsveis@gmail.com
Jeg godkjenner at Barents Metall og Sveis AS kan oppbevare navn, telefonnummer og epostadresse i 6 mnd. fra dags dato.
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy