Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη λατρεία το μήνα Μάιο (Ε.Ε.Ε. Θεσσαλονίκης)
Η συμπλήρωση της φόρμας αυτής δηλώνει εκδήλωση ενδιαφέροντος (όχι αυτόματη εξασφάλιση θέσης) καθώς προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση εάν θα επιτρέπεται και με τι μέτρα η λειτουργία των εκκλησιών τις επόμενες Κυριακές του Μαΐου.

Στην περίπτωση που τελικά η εκκλησία μας λειτουργήσει δια ζώσης, παρακαλούμε επιλέξτε σε ποιες από τις παρακάτω συναθροίσεις μπορείτε να είστε, ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Σε περίπτωση που σε κάποια οικογένεια δεν μπορούν να έρθουν όλα τα μέλη τις ίδιες ημερομηνίες, θα πρέπει να υποβληθούν ξεχωριστές δηλώσεις (π.χ. αν σε μια 4μελή οικογένεια τα 3 μέλη μπορούν όλες τις μέρες και το 1 μπορεί μόνο κάποιες μέρες, θα πρέπει να γίνουν δύο ξεχωριστές δηλώσεις, μία για τα 3 μέλη και μία για το 1). Διαφορετικά, εάν μπορούν όλοι τις ίδιες μέρες, αρκεί να υποβάλλετε μία δήλωση ανά οικογένεια.
Email *
Σε ποιες από τις παρακάτω λατρείες μπορείτε να έρθετε; Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε συμπληρώστε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές (ει δυνατόν και όλες), ώστε να υπάρξει δυνατότητα να εκκλησιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αδελφοί όσες Κυριακές ανοίξουμε. Εάν για κάποια Κυριακή δεν γνωρίζετε ακόμα το πρόγραμμά σας, επιλέξτε "δεν γνωρίζω" και μπορείτε να επανυποβάλετε τη φόρμα όποτε μάθετε το πρόγραμμά σας. *
Μπορώ
Δεν μπορώ
Δεν γνωρίζω ακόμα
Κυριακή 9 Μαΐου
Κυριακή 16 Μαΐου
Κυριακή 23 Μαΐου
Κυριακή 30 Μαΐου
Επώνυμο *
Όνομα *
Άλλα μέλη της οικογένειας που θα έρθουν (δηλώστε κάθε μέλος ονομαστικά)
Σύνολο ατόμων της οικογένειάς σας που θα έρθουν (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας) *
Εάν στον παραπάνω αριθμό περιλαμβάνονται μέλη του προσωπικού λειτουργίας της εκκλησίας (π.χ. ομάδα λατρείας, ταξιθέτες, streaming) τότε γράψτε τον αριθμό τους εδώ (π.χ. μια τετραμελής οικογένεια όπου ένα μέλος της είναι στο προσωπικό, πρέπει να επιλέξει "4" άτομα στην προηγούμενη ερώτηση, και "1" στην παρούσα ερώτηση).
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι απαραίτητα: 1) ώστε να λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω email σχετικά με το ποια μέρα μπορείτε τελικά να έρθετε και 2) ώστε σε περίπτωση που εκ των υστέρων διαπιστωθεί κρούσμα μεταξύ όσων εκκλησιάστηκαν, να μπορεί άμεσα να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του. Για τον σκοπό αυτό συλλέγονται τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα των εισερχομένων στην αίθουσα του λατρευτικού χώρου της εκκλησίας, τα οποία είναι αυτά που ζητά ο Ε.Ο.Δ.Υ. σε περιπτώσεις ιχνηλάτησης, και τα οποία και θα φυλάσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (Ευρωπαϊκός Κανονισμός 679/2016 - G.D.P.R.).
Κινητό τηλέφωνο *
Σταθερό τηλέφωνο
Διεύθυνση (Οδός, Τ.Κ., Περιοχή)
Επιθυμώ να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της εκκλησίας *
Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας *
Required
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόλις πατήσετε "Υποβολή" (Submit) παρακάτω, η δήλωσή σας θα έρθει προς επεξεργασία στους διακόνους. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε μέσω email όποτε υπάρχουν νεότερα. Εάν για οποιονδήποτε λόγο τα σχέδιά σας αλλάξουν και δεν μπορείτε να έρθετε τη μέρα που δηλώσατε, παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας SMS στο 6979984219, ή μέσω της online φόρμας ακυρώσεων στο https://forms.gle/xpPsHPra4gM9XagR8 ώστε να μπορέσει να έρθει κάποιος άλλος στη θέση σας.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy