Poziv za volontere na 24. FEP
Dragi volonteri,

FEP iz dana u dan sve više pušta maštu na vlast, a raduje se i svakom novom članu koji zna da mašta. Ako voliš da se družiš, motivišu te novi izazovi, a uz to želiš da doprineseš stvaralaštvu svog grada, pozivamo te da se prijaviš i volontiraš na ovogodišnjem FEP-u! Prijavljivanje se vrši popunjavanjem ovog upitnika koje traje nekoliko minuta, a prijave traju do 5. avgusta. Ubrzo nakon toga će biti organizovan intervju na kome ćemo pričati o vašim interesovanjima, podeli u timove i ostalim detaljima vezanim za Festival.

Vidimo se na FEP-u a do tada MAŠTU NA VLAST! :)

FEP tim

Lični podaci
Ime i prezime: *
Your answer
Odakle dolaziš: *
Your answer
Datum rođenja: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Mail adresa:
Your answer
Zanimanje: *
Your answer
Poznavanje stranih jezika:
Your answer
Lična interesovanja:
Your answer
Volontiranje
Da li si ranije učestvovao/la na FEP-u? *
Zašto želiš da učestvuješ na FEP-u? *
Your answer
Opis volonterskih poslova
Tehničar - tehničari se bave prenošenjem, postavljanjem, utovarom i istovarom klupa, stolova, tendi i sličnih elemenata. Poslovi nisu teški, sve se radi timski a svašta korisno se može naučiti!

Promo tim - promoteri upoznaju prvo sebe a onda i posetioce sa programom festivala, pričaju o predstavama, radionicama, muzičkom programu. Jedini tim koji ima svoj štand :)

Redar - redari čuvaju red na koncertima i predstavama. FEP nije poznat po neredima, tako da ovaj posao nije opasan ili nešto slično, tu je radi reda. Bukvalno :)

Novinar - zaduženi za praćenje događaja i obaveštavanje ljudi o festivalskim dešavanjima. Ovaj tim radi u pres centru, a takođe će se baviti i socijalnim mrežama, kačenjem fotografija i čuvenim "šerovanjem" objava :)

Domaćin pozorišta - Ako voliš pozorište, pridruži se ovoj ekipi. Oni su prisutni na svakoj predstavi, prepoznatljivi su po lepim kostimima, a videćete ih okružene velikim brojem dece. Vode računa da predstave prođu u najboljem redu, da glasanje bude regularno i da glumcima obezbede ugodan boravak.

Domaćin radionica - pomaže radioničarima prilikom održavanja radionica i radi ankete sa posetiocima. Svašta kreativno može da se vidi i nauči, a ankete su vrlo značajne za FEP :)

Kreativni tim - kreativci crtaju, lepe, farbaju, rade sa bojama, papirima, olovkama, markerima, sve u cilju ulepšavanja prostora kako bi se svi osećali kao kod kuće!

Ispomoć u kuhinji - tim koji pomaže oko spremanja i serviranja hrane; za spremanje hrane je obavezno imati sanitarnu knjižicu, i sasvim sigurno ćete pokupiti po koji savet od iskusnih kuvara raznih vrsta jela :)

Koju funkciju bi želeo/la da obavljaš na FEP-u (3 - najviši prioritet, 1 - najmanji prioritet) *
1
2
3
Tehničar
Promo tim
Redar
Novinar
Domaćin pozorišta
Domaćin radionica
Kreativni tim
Ispomoć u kuhinji
Da li bi bio/la spreman/na da primiš vršnjake iz drugih gradova u svoju kuću, za vreme Festivala?
Hvala!
Sva pitanja, nedoumice, ili napomene možeš poslati na office@fep.org.rs, ili napisati dole u vidu komentara:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service