El rescat de la maga Omega
- Se prefires realizala en galego: https://forms.gle/qPs7RH9vZRoGMd1K6
- Si prefieres hacerla en castellano: https://forms.gle/4bK7YdaXjpJx1bmQ8
- If you'd like to play in English: https://forms.gle/nHkmfZLbuXmvso4M6
- Si preferiu fer-la en català: estàs al lloc correcte.

Pots completar aquesta escape room digital individualment o en grup, gaudint del joc tantes vegades com vulgues.

Aquesta escape room està dirigida especialment a l'estudiantat dels primers anys de primària. Seria convenient l'acompanyament d'una persona adulta per compartir el moment i la seua lectura. L'experiència serà més intensa si es fa una lectura dramatitzada.

Si accedeixes mitjançant una xarxa social, et recomanem obrir aquesta pàgina en una nova pestanya al navegador web, per no perdre el progrés en fer clic als enllaços necessaris.

Aquesta experiència va ser creada a proposta de la Comisión de Mujeres y Matemáticas de la Real Sociedad Matemática Española (http://mym.rsme.es/) per Lara Ferrando Esteve e Irene Epifanio López per commemorar el Dia Internacional de la Dona Matemàtica. Contacte per correu electrònic a esfelara@gmail.com.

Els esdeveniments dedicats a celebrar aquest dia es recolliran en: https://may12.womeninmaths.org.

La Comisión de Mujeres y Matemáticas agraeix al Departament de Matemàtiques (https://www.uji.es/departaments/mat/) i al Grau en Matemàtica Computacional (https://www.uji.es/estudis/oferta/base/graus/actual/matematica/) de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (https://www.uji.es/centres/estce/) de la Universitat Jaume I de Castellón (https://www.uji.es/), pel patrocini econòmic per a la creació d'aquesta escape room.
Crèdits de les imatges:
Foto de portada: Foto de https://www.flickr.com/people/dm-set/ amb llicència Atribució 2.0 Genèrica (CC BY 2.0) retocada.
Foto de la Medalla Fields: Stefan Zachow, de domini públic.
Fotos d'Ana Justel: cedides per Ana Justel, a qui agraïm per la seua amabilitat.
Resta d'imatges: extretes de Google Maps o realitzades per Lara Ferrando Esteve (amb llicència Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades, CC BY-NC-ND).
Per millorar l'experiència, et recomanem posar de fons la següent música ambiental:
Per començar, fes clic a Següent i ... a jugar! Bona sort!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitat Jaume I. Report Abuse