Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!
A SZEGEPI célja a katolikus keresztény nevelésügy szolgálata érdekében a pedagógusok folyamatos szakmai fejlődésének elősegítése, támogatva ezáltal a gyermekek, diákok eredményes nevelését, oktatását, az egyházmegyei intézményrendszer magas színvonalú szakmai működését. Ennek érdekében az intézményeknek és a pedagógusoknak lehetőségük van szaktanácsadók segítségét igénybe venni. Kérhetnek továbbá tájékoztató előadást nevelőtestületek, munkaközösségek számára is.
Amennyiben szeretné, hogy felkészült szaktanácsadók segítsék oktató-nevelő munkájukat, kérjük, töltsék ki a honlapunkon található jelentkezési űrlapot. Ha az Önök intézményében több pedagógus számára is kérnek szaktanácsadást, mindenki esetében külön űrlapot szükséges kitölteni.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
OM azonosító *
Intézmény neve *
Megye *
Intézmény székhelyének címe *
Intézményvezető neve *
Intézményvezető telefonszáma *
Intézményvezető email címe *
Kapcsolattartó neve *
Kapcsolattartó telefonszáma *
Kapcsolattartó e-mail címe *
Feladatellátási hely címe *
(Ahol a szaktanácsadói látogatás meg fog valósulni.)
b) Tematikus szaktanácsadás igénylése
(Kérem, jelölje meg, hogy mely tematikus szakterületen igényli a szaktanácsadást!)
Nemzetiségi szaktanácsadás *
Nyelv megjelölése (amennyiben igényel szaktanácsadást) *
Intézményfejlesztési szaktanácsadás *
Az intézményszervezési, az intézményműködési helyzetelemző és az intézményvezetés munkáját elemző, szervezetfejlesztő szaktanácsadást foglalja magába.
Kiemelt figyelmet igénylő gyermek, tanuló részére nyújtott nevelést és tanítási-tanulási folyamatot segítő szaktanácsadás
Clear selection
Konfliktuskezelési gyakorlat helyi alkalmazását támogató szaktanácsadás *
A szaktanácsadó segítséget nyújt abban, hogy a nevelési-oktatási intézmény vezetői, alkalmazottai, szülői szervezete, diákönkormányzata megismerje azokat az eljárásokat, gyakorlatokat, amelyekkel megelőzhető a konfliktushelyzetek kialakulása, illetve amelyekkel feloldhatók a konfliktushelyzetek, orvosolhatók a sérelmek.
Hátrányos helyzetű gyermek, tanuló nevelésének, oktatásának segítését szolgáló szaktanácsadás *
Ez magában foglalja az IPR folyamat-szaktanácsadást és az esélyegyenlőségi pedagógiai fejlesztési folyamat-szaktanácsadást.
Pedagógiai mérés-értékelési szaktanácsadás *
A szaktanácsadó segítséget nyújt ahhoz, hogy az óvoda és az iskola fenntartója és az óvoda és az iskola vezetői, pedagógusai elkészítsék, bevezessék és végrehajtsák azt az intézkedési tervet, amely a pedagógiai tevékenység színvonalának az emeléséhez szükséges.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy