Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!
A SZEGEPI célja a katolikus keresztény nevelésügy szolgálata érdekében a pedagógusok folyamatos szakmai fejlődésének elősegítése, támogatva ezáltal a gyermekek, diákok eredményes nevelését, oktatását, az egyházmegyei intézményrendszer magas színvonalú szakmai működését. Ennek érdekében az intézményeknek és a pedagógusoknak lehetőségük van szaktanácsadók segítségét igénybe venni. Kérhetnek továbbá tájékoztató előadást nevelőtestületek, munkaközösségek számára is.
Amennyiben szeretné, hogy felkészült szaktanácsadók segítsék oktató-nevelő munkájukat, kérjük, töltsék ki a honlapunkon található jelentkezési űrlapot. Ha az Önök intézményében több pedagógus számára is kérnek szaktanácsadást, mindenki esetében külön űrlapot szükséges kitölteni.
OM azonosító *
Intézmény neve *
Megye *
Intézmény székhelyének címe *
Intézményvezető neve *
Intézményvezető telefonszáma *
Intézményvezető email címe *
Kapcsolattartó neve *
Kapcsolattartó telefonszáma *
Kapcsolattartó e-mail címe *
Feladatellátási hely címe *
(Ahol a szaktanácsadói látogatás meg fog valósulni.)
b) Tematikus szaktanácsadás igénylése
(Kérem, jelölje meg, hogy mely tematikus szakterületen igényli a szaktanácsadást!)
Nemzetiségi szaktanácsadás *
Nyelv megjelölése (amennyiben igényel szaktanácsadást) *
Intézményfejlesztési szaktanácsadás *
Az intézményszervezési, az intézményműködési helyzetelemző és az intézményvezetés munkáját elemző, szervezetfejlesztő szaktanácsadást foglalja magába.
Kiemelt figyelmet igénylő gyermek, tanuló részére nyújtott nevelést és tanítási-tanulási folyamatot segítő szaktanácsadás
Clear selection
Konfliktuskezelési gyakorlat helyi alkalmazását támogató szaktanácsadás *
A szaktanácsadó segítséget nyújt abban, hogy a nevelési-oktatási intézmény vezetői, alkalmazottai, szülői szervezete, diákönkormányzata megismerje azokat az eljárásokat, gyakorlatokat, amelyekkel megelőzhető a konfliktushelyzetek kialakulása, illetve amelyekkel feloldhatók a konfliktushelyzetek, orvosolhatók a sérelmek.
Hátrányos helyzetű gyermek, tanuló nevelésének, oktatásának segítését szolgáló szaktanácsadás *
Ez magában foglalja az IPR folyamat-szaktanácsadást és az esélyegyenlőségi pedagógiai fejlesztési folyamat-szaktanácsadást.
Pedagógiai mérés-értékelési szaktanácsadás *
A szaktanácsadó segítséget nyújt ahhoz, hogy az óvoda és az iskola fenntartója és az óvoda és az iskola vezetői, pedagógusai elkészítsék, bevezessék és végrehajtsák azt az intézkedési tervet, amely a pedagógiai tevékenység színvonalának az emeléséhez szükséges.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy