Stemformulier Gentsekoop Awards – Beste Mode
Zin om onze kandidaten voor 'Beste Mode' beter te leren kennen? Lees ook even hun informatie via deze link: https://gentsekoop.be/beste-mode-gentsekoop-awards/

Na het kiezen van je favoriet, vergeet niet om onderaan het formulier nog op de knop 'Submit'/'Verzenden' te klikken. Bedankt alvast voor je stem!
Wie mag van jou de Gentsekoop award Categorie 'Beste Mode' winnen? *
E-mailadres *
OPGELET: Je mag per categorie maar 1 keer stemmen. We vragen je e-mailadres om het aanduiden van de finalisten eerlijk te laten verlopen. Meermaals stemmen met verschillende van jouw e-mailadressen is overbodige moeite, want dan worden al je stemmen ongeldig. Bovendien kan jouw favoriete kandidaat dan mogelijks gediskwalificeerd worden. Persoonsgegevens: we verwijderen je e-mailadres eens alle prijzen toegekend zijn, tenzij je hieronder aangeeft om op de hoogte te blijven.
Op de hoogte blijven?
Schiftingsvraag: Hoeveel stemmen zullen er in totaal uitgebracht worden voor de Gentsekoop Awards 2020? Dit geteld over alle categorieën heen, en wetende dat 1 persoon op meerdere van onze 10 categorieën een stem mag uitbrengen.
Als je deze vraag beantwoord, maak je kans om een waardebon van een Gentsekoop partner te winnen. Bij winst contacteren we je via je e-mailadres.
Akkoord wedstrijdreglement *
Door te stemmen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dat vind je via deze link: https://gentsekoop.be/wedstrijdreglement/
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy