Ατομική αίτηση συμμετοχής Ανηλίκων 26ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας 2019
Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει τον «26ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας» με εκκίνηση και τερματισμό την Πλ.Συντάγματος, ο οποίος αποτελεί μία από τις μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις της τοπικής Αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους και αποτελεί θεσμό για την Ελληνική Πρωτεύουσα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας αποτελεί η συμπλήρωση της παρακάτω αίτησης και η υποβολή της από τον ασκούντα τη γονική μέριμνα και επιμέλεια γονέα.
Εν συνεχεία, θα σας αποσταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης από την ηλεκτρονική διεύθυνση podilatikos.athinas@gmail.com.
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΟΝΟΜΑ *
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ *
( ημ / μ / ε )
MM
/
DD
/
YYYY
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
( οδός / αριθμός )
ΠΟΛΗ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ *
ΚΗΔΕΜΟΝΑ
EMAIL *
ΔΙΑΔΡΟΜΗ *
Πατήστε στο αντίστοιχο πεδίο της διαδρομής που επιθυμείτε να πάρετε μέρος
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ *
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 12 Απριλίου και ώρα 24.00 και η παραλαβή των αριθμών όσο αφορά τις ηλεκτρονικές εγγραφές θα γίνεται από τις 8 Απριλίου έως τις 13 Απριλίου, μόνο από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Ισόγειο-αίθουσα Κόντογλου, Τμήμα Προγραμματισμού –Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού, Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 –15:00 και το Σάββατο 13/04, 9:00 – 17:00, τηλ. 210-5284873 - 4.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ *
Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ: https://www.opanda.gr/images/pdf/oroi_simmetoxis_2019_podilatikos.pdf
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: *
Δηλώνω ότι ως νόμιμος κηδεμόνας του/της ανωτέρω, επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στον 26ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας. Βεβαιώνω ότι έχει εξεταστεί πρόσφατα και του έχει επιτραπεί η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του παιδιού από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον ΟΠΑΝΔΑ, και των χορηγών του Αγώνα για προωθητικούς λόγους. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι. Αν η δήλωση κατατεθεί ηλεκτρονικά θεωρείται ενυπόγραφη.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ *
MM
/
DD
/
YYYY
ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ *
Να συμπληρωθεί από τον κηδεμόνα
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy